writing-img

kok sem srečna - čevlji :)

clock-img

17.02.2008, 16:42

clock-img

Anonimen

kam je zginla una tema o čevljih?

no v glavnem v petek uletim v dajhmana v kr in me skor kap sune ko zagledam en miljavžn čevljev št 42! in to po 19,90€. ponavad sem zmedena k nobenih čevlev ne dobim, zdej sem bla pa še bl ker jih je blo kr naenkrat tok da sploh nism vedla kva nej. no na konc sem se zmuko odločla in kupila dvoje jeeeeee!!!! po 100 letih mam 2 para novih čevljev! tako do dolgonogice..dajhman je zakon user posted image

clock-img

17.02.2008, 17:47

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

LARA: user posted image  user posted image  za čevlje... Morm sestri povedat, k ma vedno teževe kje jih dobit.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

17.02.2008, 18:00

clock-img

karamela

pencil-img

645

Sem vesela, vsaj zate.

Jaz sem en teden nazaj v tej trgovini  rekla prodajalki, naj mi pokaže katere čevlje sploh ima mojo št. (35). Šla je čez celo trgovino in niti en par.... Drugače so pa luštni ja.

clock-img

17.02.2008, 18:28

clock-img

noe

pencil-img

982

Tud mi smo vzadnič nabvili 4 pare čevljev in plačali smešno ceno, pa še nosijo se fajn.

clock-img

17.02.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karamela

Sem vesela, vsaj zate.

Jaz sem en teden nazaj v tej trgovini  rekla prodajalki, naj mi pokaže katere čevlje sploh ima mojo št. (35). Šla je čez celo trgovino in niti en par.... Drugače so pa luštni ja.

V Bati imajo balerinke št. 35, ce ti kaj pomaga. V Leclercu so 35 razstavljene bez in zlate, za rumene in roza pa ne vem.

clock-img

17.02.2008, 19:36

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Moja prijateljica kupuje čevlje v Mariboru v Cicibanu imajo 35št.pa men so ful lepi tko malo športni no kakih salonarjev tam že nimajouser posted image

clock-img

17.02.2008, 19:45

clock-img

Anonimen

A so za ta denar slucajno usnjeni?

clock-img

18.02.2008, 07:36

clock-img

Anonimen

mič pojma nimam..to je zame popolnoma nepomemben podatek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem