writing-img

koktajli

clock-img

20.05.2009, 22:42

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Ker je začel se poletni čas me zanima če kaj pripravljate koktajle. A ma katera mogoče kakšen recept - za alkoholne ali pa tudi brezalkoholne.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

21.05.2009, 12:15

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva sva enega sama "izumila".

V kozarec daš led, ananasov sok, kokosov liker, Blue Curacao (mislim da sem prav napisala - moder liker) in malo sladke smetane. Vse skupaj dobro premešaš.

clock-img

21.05.2009, 12:35

clock-img

muška

pencil-img

3223

moj najljubši je juice vodka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 13:47

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Moj je margarita.user posted image

Zmiksaš sveže ali zmrznjeno sadje, dodaš triple sec in tequilo in v primeru svežega sadja tudi led.
Če ti je pregosto, lahko dodaš sok (z okusom izbranega zmiksanega sadja ali pa kak drug).

Na zdravje!user posted image

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

21.05.2009, 17:31

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pomoje ga zmaga martini user posted image nardiš krostato na kozarc (sladkor + limonin sok) in daš notri gin in vermout in samo premešaš s palčko, ki ima gor olivo ali čebulico (lahko daš pa v šejker in potem postane 'shaken, not stirred' user posted image ).

kakorkoli, jest sm enkrat za kolegico nardila knjigico receptov (mislm da jih je 12 al 15 al neki takega) pa je mal klasičnih, pa mal 'modernih' (a la sex on the beach), tko da če katera hoče nej pošlje mail na ZS.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

22.05.2009, 15:00

clock-img

Poka

pencil-img

1696

orgazem koktejl je men naj, mmmmmmmmmm. recpt- nihče ne zna pravega naredit, tako kot sem ga enkrat pila in na internetu tud ni pravega recepta. Notri je menda vodka smirnoff, pomarančni sok, baylies (mogoče carolines...), pa ne vem - a je smetana... ne vem tudi, če je pravi pomarančni sok ali juice. Okus ima potem po bananah - kar je hecno, ker ni nikjer banane :)) Mora pa bit malo leda, ker s preveč ni fajn. Aja tud to nisem prepričana, mogoče je notri še smetana, mislim da je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem