cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolcanje

clock-img

28.06.2007, 10:55

clock-img

tris

pencil-img

103

A katera mogoče ve zakaj se moji pupi skozi kolca ko se nahrani ali pa recimo ko jo previjam. pravijo da zato ker potegne preveč zraka po flaški ma imam avent z 2luknjicama ker smo na aptamil confort ma se ne lepo zmeša , punčka je stara 2,5 meseca, s krčami ni nič boljše pač pa vedno enako...Kakamo močno temno zeleno in lepljivo blato zelo zelo mehko.

kakšen nasvet bi mi prišel prav?

clock-img

28.06.2007, 11:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

moja je prav tako skoz kolcala, zdaj pa več ne. če kolca ji ponudi malo čaja oz. tekočine. kolca pa lahko tudi zato, če ne podre kupčka.

clock-img

28.06.2007, 11:04

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Moj user posted image  nikoli ne kolca po hranjenju. Ponavadi kolca, ko se igrava in se na veliko smeji, pol pa lahko kolca tudi 1 uro skupaj user posted image .

clock-img

28.06.2007, 11:15

clock-img

tančica

pencil-img

293

Moj tudi skoraj vedno po hranjenju kolca in to zato ker poje preveč zraka ko je. Je pravi cortek takratuser posted image

clock-img

28.06.2007, 11:28

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Moja je tudi isto stara kot tvoja in tudi moji se kolca po hranjenu in med previjanjem. Tudi mojo dajejo krčki in zeleno kaka, tako da nimam pojma kaj naj ti rečem, zgleda da tako pač je pri tej starosti.Moji dajem Novalac AC1 in kapljice Antiflat proti krčkom in je kar vredu, s tem da ta teden jo spet ful zvija, pa smo mislili, da bo že boljše.Kaj naj rečem, držimo pesti, da bo čim prej mimo.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem