writing-img

kolcanje

clock-img

22.09.2008, 15:13

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

a mi lahko katera pove, če je možno, da čutim otrokovo kolcanje večkrat na dan ali pa je to enakomerno "utripanje", ki ga čutim, kaj drugega in ne to?

clock-img

22.09.2008, 15:25

clock-img

julika

pencil-img

390

veš, da ga lahko čutišuser posted image .prav zanimivo je

clock-img

22.09.2008, 15:43

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

user posted image user posted image user posted image  hlip hlip....otrok kolca...naša je neprestano kolcala, moja nečakinja tudi...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...user posted image user posted image user posted image ...kar pri nas v obeh primerih lahko potrdim....

Novorojenček pač požira plodovno vodo...

www.by-ab.si

clock-img

22.09.2008, 20:16

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

jauser posted image sej je res zanimivo tole kolcanje, sam pr men se včasih pojavi tolikokrat na dan (5-10krat), da sm bla že v skrbeh, da ne bi blo to kej drugega. se mi je zdelo nemogoče, da bi ga tolikokrat kolcalouser posted image .

clock-img

22.09.2008, 20:19

clock-img

taly82

pencil-img

299

prav prijeten občutekuser posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

clock-img

22.09.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

Naš tamal je bil pravi kolca mož v trebuhu in tudi ko se je rodil se mu je rado kolcalo po hranjenju ali pa če je full jokal.

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...

No, to pa v našem primeru niti slučajno ne drži. user posted image Bi si pa želela. user posted image

clock-img

22.09.2008, 20:25

clock-img

julika

pencil-img

390

na začetku, ko sem začela čutit user posted image , je naš tud ful dost kolcal.zdaj (29.teden) pa ne kolca več tak pogosto.pa brce se tud čist drugače čutijo kot prej.oziroma zdaj je manj brc in več tiščanja pa vsak obrat se čutiuser posted image

clock-img

22.09.2008, 20:50

clock-img

lotty4

pencil-img

402

ja veliko se ji je kolcalo in še potem, ko je bila že zunaj , se ji je kar naprej kolcalo

clock-img

22.09.2008, 21:28

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

No, to pa v našem primeru niti slučajno ne drži. user posted image Bi si pa želela. user posted image

Lahko, da še bo kasneje...user posted image ..naša je kolcala tudi do 10x na dan...dandanes poje več kot jaz (3 leta) in že pol leta imamo skozi 15 kg...po moje kar izpuhti na poti v želodec.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julika

na začetku, ko sem začela čutit user posted image , je naš tud ful dost kolcal.zdaj (29.teden) pa ne kolca več tak pogosto.pa brce se tud čist drugače čutijo kot prej.oziroma zdaj je manj brc in več tiščanja pa vsak obrat se čutiuser posted image

Bo že tako, da je vso vodo ponucal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

clock-img

23.09.2008, 10:02

clock-img

sharona

pencil-img

82

moja žabca kolca povprečno enkrat na dan cca 5-10 minut :)

revca mičkena :)

clock-img

20.11.2008, 10:17

clock-img

naia

pencil-img

347

no, pri meni tudi ful preveč kolca, čez cel dan in to se dogaja kar neki časa, včasih sem kar zaskrbljena user posted image  pa ful manj jo čutim, res se moram skoncentrirati, da jo začutim user posted image  še pred parimi dnevi je tolkla, da me je kar presenetila...bi morala iti do gin? sem v 28.tednu...

clock-img

20.11.2008, 10:36

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Naša pupa je kolcala tudi po trikrat na dan, še posebej proti koncu nosečnosti. Pa tudi prve tedne jo je ful pogosto cukalo, še posebej kadar je polivala. Se včasih hecamo, da je kolcamož (ženskega spola) user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

20.11.2008, 10:40

clock-img

blaža

pencil-img

8795

a mi lahko katera pove, če je možno, da čutim otrokovo kolcanje večkrat na dan ali pa je to enakomerno "utripanje", ki ga čutim, kaj drugega in ne to?

user posted image user posted image user posted image , se smejem zato, ker je naš ta mali v trebuhu kolcal po šestkrat na dan in ko se je rodil, je tudi ful kolcal. Smo vedli, da je to to, ker je po rojstvu nadaljeval s kolcanjem.user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 10:48

clock-img

clara23

pencil-img

889

Moj je tudi večkrat na dan kolcal..in to prav vsak danuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj ko je rojen vsak dan vsaj 1x kolcauser posted image

clock-img

20.11.2008, 11:14

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moja prva hčerka je v trebuhu vsak dan kolcala tudi po večkrat. user posted image  Pravijo, da če otrok že v trebuhu veliko kolca, da bo rad jedel. Pri nas že drži. user posted image

clock-img

20.11.2008, 11:51

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Kako pa občutite kolcanje? Jaz ga namreč pri mojem user posted image  še nisem zasledila. Sem pa v 23 tednu. Je morebiti še prekmalu?

clock-img

20.11.2008, 12:07

clock-img

naia

pencil-img

347

ajam27, jaz sem čutila kot utrip in nisem vedla točno, kaj je, sem bila pa pred 10-imi dnevi na 3D/4D ultrazvoku in sem isto čutila pa mi je rekla, da je to kolcanje oz. sem sama vidila na ultrazvoku, kako se ji trebušček premika oz. skače

mene zanima, ali se kolcanje lahko šteje kot gibuser posted image ker jo zelo malo čutim, edino kolca pa res velikokrat

clock-img

20.11.2008, 13:03

clock-img

yania

pencil-img

2031

V 1.user posted image  sem vsak dan čutila kako se je mali kolcalo...in pri nas prav nič ne drži, da je velik jedec...obratno...
No zdaj pa sem 2.user posted image , pa še nič kolcanja...sem pa v 25.tednu...pa kar malo pgrešam nežno skakanje,,,
no so pa brce toliko bolj močne...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 13:37

clock-img

titi3

pencil-img

328

Jaz sem pa mislila, da je to utrip. To se dogaja večkrat in tako enakomerno zato sem pomislila prvo na utrip.

"A man can be destroyed but not defeated."

clock-img

20.11.2008, 17:58

clock-img

Bubble

pencil-img

20

Ja tudi naši se večkrat na dan kolca ( je še na varnem v trebuhu ), meni se pa milijonkrat na dan kolcne....resnično, to mi je veliko ljudi reklo, da vsakič, ko se vidimo kolcam....ampak samo zdej, ko sem noseča user posted image

clock-img

21.11.2008, 09:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image  hlip hlip....otrok kolca...naša je neprestano kolcala, moja nečakinja tudi...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...user posted image user posted image user posted image ...kar pri nas v obeh primerih lahko potrdim....

Novorojenček pač požira plodovno vodo...

jaz tudi lahko potrdimuser posted image Non stop je kolcal, zdaj pa je ko velik, poje več kot atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

21.11.2008, 11:01

clock-img

titi3

pencil-img

328

Tudi naša bo potem požrešna. Mali mišlenček.

"A man can be destroyed but not defeated."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem