cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolcanje novorojenčka

clock-img

17.12.2007, 13:10

clock-img

želva

pencil-img

1452

Imamo problem. Naša 10 dni stara bejba tako kolca, da se zbudi med spanjem, ker jo kar premetava user posted image  Po dojenju podreva kupček, včasih rata, včasih ne, kolca se ji pa vsakem primeru. KAj lahko naredimo?

clock-img

17.12.2007, 13:16

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Probaj jo še enkrat pristavit. Ponavadi se jim neha, ko začnejo piti. Mi smo imeli enake probleme. Včasih je pomagalo, včasih pa sploh ni hotela dojke, ker je bila sita. Potem je pač kolcala. Do 2. meseca se je to kolcanje nehalo. Lepše je začela jesti in podirati kupčke. In to je to. Ja ali pa še poskusi z kakšnim čajem. Naša ga namreč ni sprejela (stekleničke).

LP, Ninica

clock-img

17.12.2007, 13:22

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Ninica ma prav. če mal spijejo (tud 10-20 ml) pomaga. samo moraš vedet, da jih kolcanje ne boli, tko da ni nič groznega. naša je kolcala k utrgana, ko je bla novorojenc. včasih se je odločla, da bo spala no matter what in je spala in kolcala user posted image ko so tok mali šlampast jejo, kaj češ user posted image naj vam hitro to mine - veliko boljš bo, ko bo ene 3 mesece.

clock-img

17.12.2007, 17:03

clock-img

anju

pencil-img

2573

moj kolca še vedno, pa je star 6m. začel je že v trebuhu.
ni nič hudega, samo malo ga vseeno moti.

clock-img

17.12.2007, 20:23

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Pri nas se je kolcanje začelo že v trebuhu, potem je do 3. meseca kolcala zelo veliko, po 3. mesecu pa se je stvar umirila , sicer še vedno kolca ampak zelo malo. Jaz ji dam par požirkov čaja in je bolje.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

17.12.2007, 20:44

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je tudi že iz trebuha ven prikolcala user posted image  Do cca 3-4 mesecev je bilo kolcanje kar intenzivno in jo je motilo, ker je dostikrat začela jokat. Takrat sem jo pristavila še malo in je bilo boljše.

clock-img

17.12.2007, 21:52

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Ninica ma prav. če mal spijejo (tud 10-20 ml) pomaga. samo moraš vedet, da jih kolcanje ne boli, tko da ni nič groznega. naša je kolcala k utrgana, ko je bla novorojenc. včasih se je odločla, da bo spala no matter what in je spala in kolcala user posted image ko so tok mali šlampast jejo, kaj češ user posted image naj vam hitro to mine - veliko boljš bo, ko bo ene 3 mesece.

jaz bi ti tud svetovala da jo probi se mal pristavi da naredi par pozirkov.

clock-img

17.12.2007, 22:17

clock-img

Anonimen

Tudi mojemu se je pogosto kolcalo.. Sedaj ima 5 mescov, pa se mu redko kdaj kolca, mu ponudim čaj, pa mine.. Probaj jo pristaviti ali pa kakšen čaj ponuditi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem