writing-img

kolesarski sedež-kdaj

clock-img

20.04.2008, 09:23

clock-img

nova169

pencil-img

40

Pozdravljene, mene pa zanima kdaj in če sploh ste svoje dojenčke začele voziti v kolesarskih sedežih?
Naš se nemara vozit v vozičku in upam, da bo vsaj to začasna rešitev!
Kakšni koli nasveti so dobrodošli!!!

HVALA

clock-img

20.04.2008, 09:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri 2 letih - pa še sedaj ne delamo dolgih "tur", ker se mi zdi najbolj noro, da otrok spi v tem sedežu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.04.2008, 11:22

clock-img

nova169

pencil-img

40

Sej ne mislim, da bi noter spal. Ampak do trgovine in nazaj! Kar je z vozičkom skoraj misija nemogoče.

clock-img

20.04.2008, 20:11

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Naša bo drug teden stara 11m, pa se že 14 dni vozimo s kolesom. Tudi mi delamo krajše ture. Mislim da slje kot 15 minut se še nismo vozili. Pa ji je kar všeč. Meni pa tudi, ko ni treba več povsod peš z vozičkom, ampak prideva na cilj malo hitreje, če je to pač potrebnouser posted image .

clock-img

20.04.2008, 20:50

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Pri 10 mesecih.

clock-img

21.04.2008, 10:32

clock-img

laruska

pencil-img

53

Mi smo začeli pri 14ih mesecih. Drugače pa po moje lahko tam okrog 9., 10. Če dobro sedi, seveda.
ps- kolo je zaenkrat prvo prevozno sredstvo kjer res uživa in do danes še ni protestirala user posted image . No upam, da ne bo danes....user posted image

clock-img

21.04.2008, 12:25

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Poznam ene, ki so ga že pri 8 mesecih vozili.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

21.04.2008, 16:03

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Ne spomnim se točno ampak mislim, da je odvisno tudi od sedeža. Mi smo našega tavečjega dali v stolček pri letu dni. Kupila pa smo takšnega, ki ima tudi oporo za glavo, kar je zelo pomembno in pa 5 točkovni pas. Pa ne pozabiti tudi na čelado.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

21.04.2008, 20:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

naša je stara skoraj 10m in se počasi odpravljava kupiti sedež za kolo. Dala bova zanj 100€ iz razloga, ker ima tudi možnost, da se malo nagne nazaj, v primeru če otrok zaspi. Ne mislimo delati krajših tur (recimo izpod pol ure), ker se ti potem sploh na bicikel ne splača. No, za prve parkrat, da se na sedež navadi zagotovo, potem pa bomo delali krajše izlete..... Je vajena sedežev, ker smo tudi veliko v avtu, pa tudi v nahrbtniku uživa in takoj zaspi, zato ne vidim problema, da ne bi bila še v tem sedežu kako urco ali dve ali tri (s premori seveda).....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem