cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolesarski sedež

clock-img

23.06.2008, 14:57

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

Zanimajo me vaše izkušnje s temi sedeži! Kateri otroški sedež za na kolo priporočate?

Kdaj ste jih prvič peljali na kolesu?

:) hvala

clock-img

23.06.2008, 15:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

priporočam Hamax

več denarja, več muzikeuser posted image

je bila pa stara 10m, ko smo ga namontirali na kolo.....

clock-img

23.06.2008, 15:23

clock-img

barika

pencil-img

6448

Hamax (siesta, z nastavljivim naklonom), super zadeva!user posted image

Se strinjam s Freycho!!

sicer pa cena ni pretirana (ali pa ne poznam cen ostalih proizvajalcev)

clock-img

27.06.2008, 17:55

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

hvala za nasvet...sem si jih ogledala in so res super, pa tudi predragi niso.

imam pa še eno vpr. - ali potrebujejo user posted image  tudi čelado user posted image

clock-img

27.06.2008, 19:09

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ja, seveda rabijo čelado. Kaj si pa mislila? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.06.2008, 07:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja, seveda rabijo čelado. Kaj si pa mislila?

uf, zdajle berem in si rečem; hej, tal stol pa ni slaba ideja - no, in tud jaz nisem pomislila na čelado user posted image

clock-img

28.06.2008, 18:55

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

ja, sej je logično, ampak naš user posted image  še tanke kapice  na glavi ne mara, ne vem kako bo s čelado !
sem pač optimistično upala, da je zaščita glavice "vračunana" že v sedež....user posted image  

clock-img

28.06.2008, 21:17

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K

ja, sej je logično, ampak naš user posted image  še tanke kapice  na glavi ne mara, ne vem kako bo s čelado !
sem pač optimistično upala, da je zaščita glavice "vračunana" že v sedež....user posted image  

naš tudi nič ne mara imeti na glavi, samo čelado pa MORA imeti...se pač 100x ustavimo, pa jo popravima, ga zamotima, da pozabi, da ima nekaj na glavi (včasih pomaga, včasih ne)

clock-img

28.06.2008, 23:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K

naša tudi vse dol iz glave vlači, ampak ko je videla otročke na igrišču, da so jih imeli, jo je hotela pa še ona na bučo posaditi. Pa smo ji jo doma dajali, da se je z njo igrala in si jo dajala na glavo, pa potem smo ji jo počasi zapeli, pa smo se igrali zraven itd... pa je kar šlo.

Edini problem je sedaj v tem, da je manjša, kot pride tista izboklina namenjena za čelado (stara je skoraj eno leto) in ji čelada onemogoča, da bi imela glavo v neki "normalni" drži, zato si čelado naprej (čez oči) potiska.

Zdej sem pa malo v dilemi kaj narediti, ampak zagotovo se bomo trudili v tej smeri, da ji bo čelada nekaj vsakdanjega postala.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem