writing-img

kolesarski sedež

clock-img

03.06.2009, 10:05

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

katerega priporočate?

kaj je bolje: spredaj ali zadaj? kje je lažje vozit?

kje naj ga kupim? nekateri odsvetujejo babycenter in svetujejo kako kolesarsko trgovino.

hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.6.2009 10:06:06 >

clock-img

03.06.2009, 10:25

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Meni je boljši spredaj, da imam stik z otrokom, da mu lahko kaj pokažem in povem. Kej se kupi, pa ne vem.

clock-img

03.06.2009, 11:07

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Jaz priporočam sedež Hamax, po možnosti sleepy varianto. Za oba otroka imamo to znamko. Namesti se zadaj. Mislim, da je bolj varno, razen če imaš tisti family bike, pa ga voziš spredaj.
Najbolje ga je kupiti rabljenega preko bolhe ali kakšnih drugih malih oglasov. Mi smo oba kupili za polovico cene, brezveze se mi zdi dajat toliko denarja samo zato, da je nov.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

03.06.2009, 11:33

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Probala sem oboje, 100% lažje in bolje mi je zadaj, tudi višji naslon imajo zadaj tako da mislim da je tudi bolj varno, tudi če je zadaj lahko poveš karkoli otroku, jaz in moja 2,5 letnica imava prave debate na poti iz vrtca :)
Glede firme pa defintivno Hamaxuser posted image

clock-img

03.06.2009, 11:47

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz imam Hamax Sleepy, namesti se zadaj in na ogrodje kolesa. Se mi zdi bolj varno, predvsem pa je bistveno večji kot tisti, ki se namesti spredaj.
jaz sem hotela najprej kupiti za spredaj (v Baby centru ga imajo), samo ko sem ga v živo vidla, je bil tako majhen, da pri 2 letih ne vem če lahko stlačiš otroka vanj. Zato sem se odločila za tega zadaj.

Vsi pravijo, da je Hamax najkvalitetnejši in zato najbolj varen. Glej, da boš kupila takega, ki se namesti na ogrodje kolesa in ne na prtljažnik, ker če ne bo otroka zabilo, ko boš šla čez kako luknjo ali robnik.

Kar se pa Sleepy variante tiče (ta, ki ima možnost spremembe naklona) moram rečt, da sem totalno razočarana. HB sem kupila sedež iz 2. roke, ker za ta minimalni naklon se mi zdi pravi rop dat 90€ oz. 100€. Ko je tamala zaspala, sem dala naklon najbolj dol, pa ji je vseeno glava bingljala iz sedeža. Mogoče pride ta naklon edino v poštev, če imaš npr. nahrbtnik in ima zato pol otrok več prostora zadaj.

Imajo pa jih v kolesarskih centrih pa tudi v marsikateri internetni trgovini.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

03.06.2009, 14:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mi imamo Hamax siesta in je super. Ima sicer tudi naklon, ki ga mi ne rabimo, ker tamala nikoli ne zaspi v sedežu. user posted image

clock-img

03.06.2009, 15:34

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Mi imamo več koles, tako da smo na enem imeli sedež zadaj, na enem pa spredaj, in to tistega ta rumenega, tistega, ki ima par žic in malo nepremočljivega platna, pa s kaveljni se na balanco zatakne. Pa smo s tistim bili najbolj zadovoljni.
Je pa mož vozil otroka, tako da o tem, kaj je jažje, pa ne bi mogla govorit. Za krajše proge je uni spredaj po moje vseeno boljši, za daljše pa je gotovo lažje vozit, če je zadaj.

clock-img

03.06.2009, 15:46

clock-img

fusia

pencil-img

612

Mi imamo Hamax in smo zadovoljni. Mislim, da je zadaj bolj varno, ampak mogoče je spredaj lažje voziti. Jaz našega kar težko peljem tako da greva redko sama kam, ga bolj oči vozi.

clock-img

03.06.2009, 21:54

clock-img

jerebica

pencil-img

165

Mi imamo  okbaby isto sleppy varianto, zelo podoben hamaxu , no meni je celo bolj všeč, ker ima na  hrbtnem delu še opozorilno lučko, pa tudi kakšnih 20-30€ je cenejši.

clock-img

03.06.2009, 22:46

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Jerebica, kateri model od ok baby pa je to? je to slučajno sirius model?

clock-img

04.06.2009, 19:32

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

hvala za komentarje!

smo kupili hamax kiss s čelado. je že namontiran na moje kolo in jutri ga bomo sprobali user posted image

Lp

clock-img

05.06.2009, 11:22

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

aby isto sleppy varianto, zelo podoben hamaxu , no meni je celo bolj všeč, ker ima na hrbtnem delu še opozorilno lučko, pa tudi kakšnih 20-30€ je cenejši.

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hvala za komentarje!

smo kupili hamax kiss s čelado. je že namontiran na moje kolo in jutri ga bomo sprobali user posted image

Lp

veliko prevoženih kilometrov vam želimuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem