writing-img

kolesca za otroško posteljico

clock-img

27.10.2008, 20:24

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Živjo,
na otroški posteljici so se nam zlomila kolesca in potrebujemo nova. Posteljica je že zelo stara, nimam pojma, kdo je proizvajalec. Ali imate kako idejo (izkušnje), kje bi lahko dobila rezervna? Navadna, kakršna se montirajo na recimo vrtljiv stol, ne pašejo. Pogledali smo v Merkurju in Lesnini, a jih nimajo. Obstaja kakšna bolj specializirana trgovina? Smo iz Lj.
Najlepša hvala,
K_a_t_i

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

27.10.2008, 21:38

clock-img

renati2

pencil-img

69

Lip polčane, tja pokliči pa ti bodo poslali.

clock-img

28.10.2008, 06:41

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

kati, mi2 sva tko narocila dodaten set zebljev, ker sva prve nekam zalozila user posted image Tudi LIP. Je bila pa cena za unih par zebljev nenormalno visoka, mislim da skoraj 40€ user posted image user posted image
Morda preveri poleg Lip se v kaksni trgovini ala merkur, bauhaus, zna bit ceneje.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

28.10.2008, 08:08

clock-img

Leela

pencil-img

3101

pa kakšen OBI

clock-img

28.10.2008, 09:27

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Hvala za ideje. Bom preverila, če so kolesca identična tistim od Lip Poljčane in pokličem še tja. Saj sploh ne bi bilo panike, če bi bila posteljica naša (ker kolesc ne rabimo), ampak mamo sposojeno in smo dobili 10 dnevni rok za vrnitev user posted image  (tamal je star 20m in itak še rabi posteljico...)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.10.2008, 19:43

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Mamo user posted image . Dobili smo jih v Bauhausu, če bo slučajno še katera kdaj rabila.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem