Ojla!
Moja 5 mesecev stara puža je že začela papati sadne kašice (jabolka in banane).
Za en obrok zmaže eno celo ta veliko Hippovo kašico 190 g in mislim, da bi še kar naprej jedla, če bi ji še dala. Res pa je, da že od samegarojstva ful rada papca.
Drugače se še dojiva, in sicer na vsake 3 oz. 3,5 ure, tako da kašica zadostuje za cel obrok.
Koliko kašice pa pojedo vaši sončki?
P.S. Aja pa še nekaj, kako ste dale slikce vaših sončkov na sporočilno stran, ker bi tudi jaz jo imela pa mi glih ne rata?
LP
---------------------------------------------------------------------------------
Srečna mamica male NASTJE
od 03.10 2005!
Moja
od 6 meseca naprej poje 250 g kašico od HIPP-a, ki se jo kupi v Mullerju. Sicer ji dam le izjemoma, ko smo kje na terenu. Sadje ima pa ful rada in količinsko na obrok poje jabolko+banana ali hruška+banana. V glavnem zelo veliko.
Javi se kaj na na naši temi - Oktobrke 2005! No, saj verjetno nas bereš. Čestitke za malo Nastjo!!!
Slikico bi verjetno rada pod svojim imenom, a ne?
Najbolje je, da na levi strani ekrana, klikneš moj profil in ko se ti vse izpiše (mejl, ime, itd.) v možnosti, kjer piše, da bi rada imela sliko v svojem avatarju, klikneš pikico in potem dobiš ostala navodila. Meni jer ravno včeraj moj pomagal slikco gor dat, tako da se več ne spomnim, kako naprej
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!