writing-img

kolike

clock-img

10.11.2008, 09:10

clock-img

analucija

pencil-img

389

a je možno da dojenček pri treh mesecih dobi kolike. a ima katera podoben primer

clock-img

10.11.2008, 10:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Seveda je možno, zakaj pa ne? Si mu začela dajat ad3 kapljice ali pa si menjala mleko...ne vem kaj bi še lahko bilo. Naj se javijo tiste, ki imajo enake težave, ker jaz ti ne znam kaj dosti pomagat. Najin Jan jih ni imel.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.11.2008, 11:18

clock-img

analucija

pencil-img

389

ad3 jih ima že od prvega meseca. ni bilo nič. p mi je rekel naj zamenjaam mleko pa nič.on se samo zvija in jamra joka skoraj nič. dobro vem kaj so prave kolike. sem vidla otroka z njimi

clock-img

10.11.2008, 11:22

clock-img

analucija

pencil-img

389

sem pozabla napisat da je zdaj star že štiri in pol pa še vedno isto traja

clock-img

10.11.2008, 11:42

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Poskusi dieto brez mleka - včasih je potreben čas (kao neka senzibilizacija al kako že) in se šele potem pojavijo krči.

clock-img

10.11.2008, 12:58

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

mi smo menjal mleko ko po tekocem traku :) da smo zadel pravega...zdaj je na hippu in ji odgovarja....
evo en odlicen clanek o tem
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978260,1978279#msg-1978279

clock-img

10.11.2008, 21:43

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Lahko je alergija na KM. Ta se razvije postopno. Pri nas so jo krvni izvidi pokazali šele pri 6,5 mesecih, pa je bila takrat že itak na Pregominu na podlagi bioresonančnega testiranja, kjer je bilo že 1,5 meseca prej ugotovljeno, da ima alergijo na KM. Kri ji je bila vzeta tudi pri 5,5 meseca, pa je bila mejna, vendar "uradno" takrat še ni imela alergije.

Alergija se zelo pogosto kaže s krči ali drugimi bolečinami (npr. v želodcu).

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

11.11.2008, 09:13

clock-img

analucija

pencil-img

389

tudi na to sem pomislila. bom videla kaj bo jutri rekel p. ga že kar vidim otrok je poln zraka to je vse kar mi zna povedat

clock-img

11.11.2008, 10:05

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: analucija

tudi na to sem pomislila. bom videla kaj bo jutri rekel p. ga že kar vidim otrok je poln zraka to je vse kar mi zna povedat

Vztrajaj, zateži, udari z roko po mizi, če je treba, da ti da napotnico

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem