writing-img

koliko?????

clock-img

23.01.2009, 14:34

clock-img

adelak

pencil-img

43

zivijo punce,imam 4 m starouser posted image  ki mi je prej lepo jedla na 3 ure po 120 ml.zadnji teden dni mi noce jest.pa se manj po je.koliko poje vas 4m user posted image ?in na koliko ur???ste mu zacele dodajat se gh?kuhano sadje????lp

clock-img

23.01.2009, 14:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne sekiraj se. Poje, kolikor rabi. Drugače moj 4-mesečnik poje 180 ml, je na tri ure, ravno od včeraj pa mu ne gre kaj preveč. Dajem mu tudi gosto hrano, zato verjetno dalj časa zdrži do flaše.

Drugače pa je prvi sin od 4-7 meseca vedno isto količino pojedel 120 ml in nič več.

clock-img

23.01.2009, 14:51

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Pri 4 m začne user posted image čedalje bolj zanimati okolica in je precej pogost pojav, da začnejo zavračati mleko oz. nočejo jest, se med jedjo obračajo okrog itd. Poskusita se hraniti v mirnem prostoru, brez drugih motečih dejavnikov (da ni drugih ljudi, glasbe, pritajena svetloba...).

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.1.2009 14:52:05 >

clock-img

23.01.2009, 15:15

clock-img

end1

pencil-img

1598

ja kuhano jabolko in plasmon - mjask kako je fino, če je otrok dobre volje že ni preveč lačen.

clock-img

23.01.2009, 15:22

clock-img

danuska

pencil-img

25

Tudi jaz se strinjam,da poje kolikor pač rabi. Ni za skrbet dokler lepo napreduje.Drugače bi bilo če bi ti imela občutek da otrok hujša.pa veliko lepih trenutkov z malčkom želim!

Lepo je,če si človek do ljudi.

clock-img

23.01.2009, 16:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: danuska

Tudi jaz se strinjam,da poje kolikor pač rabi. Ni za skrbet dokler lepo napreduje.Drugače bi bilo če bi ti imela občutek da otrok hujša.pa veliko lepih trenutkov z malčkom želim!

se podpišem pod to user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem