writing-img

koliko časa pri - stopinjah veni?

clock-img

30.12.2005, 22:11

clock-img

rikica

pencil-img

294

Tako kot sem že v naslovu napisala,koliko časa ste v tako mrzlih dneh z vašimi malčki zunaj?Midve sva danes bili 2 krat po 1 uro.Bila je oblečena kot eskim in pokrita v vozičku.Mislite,da je to predolgo glede na to,da je bil minus?Ne bi rada,da faše kakšen prehlad,veni pa je zelo rada in postane prav sitna,če ne greva ven.Pa zdaj je tako lepo,ker je toliko snega.Lp

clock-img

30.12.2005, 22:14

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mi gremo sedaj k je mraz 1x na dan ven ponavadi za pol ure, mogoče 45 minut...

clock-img

30.12.2005, 22:24

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Tudi mi gremo ven za kakšno uro,malega toplo oblečem,pokrijem  in ovijem šal čez usta tako da se ne nadiha preveč mrzlega zraka.

clock-img

30.12.2005, 22:25

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Meni je patronažna rekla, da če je zunaj - 10°, je bolje, da je ne vozim ven, sploh je pa rekla, da naj bi imel otrok zaprta, pokrita usta, ni dobro, da joka in vdihava mrzel zrak.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

30.12.2005, 22:31

clock-img

pikika

pencil-img

11

Pol ure, oblečemo bundico in zimske hlače čez, pa dekco pod rit in še eno gor pa je. Sicer pa vidiš ko se vrneš na toplo ali je otrok še topel ali ne in vidiš če si predolgo. Kapica in šalček obvezna.

clock-img

30.12.2005, 22:32

clock-img

Anonimen

Mi ne hodimo ven, ker je kot v Sibiriji. Bolj zihr je na toplem doma. No, vsaj z Robijem ne grem ven. Jan gre pa sam, oblečen kot Eskim, za nekaj ur na sneg.

clock-img

30.12.2005, 23:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

2x po 1-1,5 uro. Oblečena v pajac, leži na koci, pokrita s koco, pri nogicah malo trmoforkico (sem jo dobila, ko sem rodila) in šal čez usta. Greva ven tudi, če sneži, ker itak spi v vozičku. Ko se zbudi, pa not. user posted image user posted image

clock-img

30.12.2005, 23:58

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

danes smo bili zunaj 3x po cca pol ure. pa bi bila tamala še zunaj, je ful protestirala, ko sem jo not odvlekla.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

31.12.2005, 13:00

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi gremo za slabo urco, pa še to, če je sonce. Včeraj sva bili po enem tednu zunaj, oblečena ful, pa še v pajacka, pa kovterček, kapca, termofor pri nogicah. Drugače sem pa raje notri, ker pri nas v hribih je rado zelo mrzlo.

clock-img

31.12.2005, 13:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.01.2006, 10:22

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Mi gremo tud po ene pol ure na dan. Se mi zdiu čist dost glede na ves mraz ....brrrrruser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem