cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko caja

clock-img

21.01.2008, 22:36

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Nasa 1,5 meseca stara pikica je zadnje 10 dni cist na adaptiranem mleku, in vem da taksni dojencki morejo dobit dodatno tekocino..., zanima pa me koliko ji lahko dam, ali je to vseeno, ce je pac zejna lahko spije tudi vec kot 3 dcl na dan, ali je obstaja tukaj kaksna omejitevuser posted image user posted image

Npr. danes mi je spila 3 dcl cez dan, pa je kljub temu normalno pojedla svoj obrok mleka, a je to prevec, premalo...user posted image user posted image

Hvala za mnenja in odgovore

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

21.01.2008, 22:41

clock-img

Anonimen

Res nevem, koliko lahko spijejo, moj je res ogromno čaja spil, še danes pri 6-ih mesecih ga res veliko spije, pa je vedno bil pohvaljen, ker pije dosti tekočine...

clock-img

21.01.2008, 23:03

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

naj spije kolikor hoče,samo v primerih če bi pila manj mleka potem je treba zmanjšat,saj je potem želodček poln čaja

clock-img

22.01.2008, 00:48

clock-img

massylou

pencil-img

539

Naša je samo dojena in ji že od začezka dajem še zraven za pit. Pa ni dr. nič protestirala. Sem si mislila, da kolikor ne bo rabila, bo že polulala. Sem ji kake 3-4x na dan ponudla čajčka ali vodo. Če je pila, je, drugače pa pač ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem