cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko imate otroškega dodatka?poročene in matere samohranilke?

clock-img

21.06.2007, 17:33

clock-img

principessablu

pencil-img

449

hello,zanima me koliko kej dobivate ot.dodatka,oz če katera ve kaj vse pripada materi samohranilki,dobila sem odločbo o  starševskem nadomestilu in pa otroškemu dodatku,preživnino sem uredila sporazumno in imam sodišče drugi teden,a mi pripada še kej,ker vse skupaj znese zelo malo cca.250e,a socialna se ukine?full so nesramne na csd da ne omenjam katerem....hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

21.06.2007, 18:22

clock-img

Anonimen

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp

Tule si preberi, če dobiš starševski in otroške 250 eurov, ti še nekaj  pripada iz CSD. Verjetno dobiš najvišji otroški to je tam nekje 110 eurov, a tak mal je pol starševski?user posted image

clock-img

21.06.2007, 19:33

clock-img

principessablu

pencil-img

449

ma nc ne pise,sm ze stokrat prebrala,bom kr jutr sla tja in se razpizdila do konca pa je,itak te pa cudno gledajo,k morajo kej dat,kot da sem jaz kriva,da nimam ne sluzbe ne moza..user posted image ma mam pocasi dost te birokracije..lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem