writing-img

koliko kašice v razmerju s količino mleka

clock-img

15.09.2007, 15:56

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Smo na začetku uvajanja GH in me zanima koliko kašice (npr. korenčkove) PRIBLIŽNO naj bi zadoščalo kot samostojni obrok (kosilo). Sicer popije dobre 2dl mleka. Po nekaj 10ml kašice namreč da jasno vedeti, da ima dovolj, ko pa mu pokažem flaško, čisto ponori in bi spil vse mleko. Zadeva je v tem, da nima mere. Mleko bi po mojem pil toliko časa, da bi počil. user posted image  Potem pa itak bruhne presežek.
Korenček mu je do sedaj najljubši in je danes pojedel 140ml (120ml kašice zmešane z 20ml adaptiranega mleka). Jaz mu po takšni količini nisem več ponudila flaške in tudi ni protestiral. Če pa je pojedel npr. slabih 100ml kašice, je popil še nekaj mleka. Upam, da delam prav.

Koliko kašice torej pojedo vaši malčki? Stari smo pa 4,5 meseca.

Hvala za komentar, odgovor in LP.

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

15.09.2007, 21:27

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ti delaj kar po svojem občutku, saj le ti lahko vidiš reakcije tvojega user posted image . Na začetku uvajanja je pri nas pojedel GH tam okoli 50ml. Sedaj pri 7. mesecih pa od 100-250 odvisno od tega kako zelo mu je všeč in koliko je lačen. Aja in na začetku ne zamenjajo takoj GH za cel obrok, je bolj namenjeno navajanju na žličko in nove okuse. Torej je normalno če ti bo zahteval še mleko.

clock-img

15.09.2007, 21:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kar po občutku mu zmešaj razmerje mleko-kašica. Pazi le glede polivanja. Naša še pri 9m poliva, če preveč poje. Ima še vedno bolj mlahavo tisto mišico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem