writing-img

koliko mleka

clock-img

26.05.2006, 13:58

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Mene zanima koliko mleka spijejo vaši enoinpol letniki. Naša spije zjutraj tam okoli 200ml in zvečer 300ml. Včasih tudi čez dan hoče mleko pit namesto kosila recimo.  Ostale hrane mi v bistvu zelo malo poje. Za kosilo par žlic župce pa kakšno skuto ali sadje čez dan, to je pa tudi vse. Zanima me koliko je mleko hranilno za toliko stare otročke. Ali je bolj za žejo al za lakoto? Sej s kg-ji k sreči nimava težav, to me res čist tako iz firbca zanima.
jaz mleka zelo malo spijem, ker sem v mladosti imela dijeto. Zato mi res ni logično da si od 2deci mleka lahko sit, ali pač user posted image

clock-img

26.05.2006, 14:20

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mleko je edina tekočina, ki se ustavi v želodcu in ga napolni. tam se začne tudi prebava. in ja, seveda ga to nasiti.

naš žiga (14 mesecev) sploh ne pije mleka, pa tudi tekočine bolj malo, rad pa je.

iz malega zraste veliko

clock-img

26.05.2006, 15:48

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tia je stara 1leto. Spije pa od 0,5 - 1l mleka na dan. Ja poraba mleka se nam je drastično povečala.user posted image user posted image user posted image . Katero mleko pa mu daješ? Tudi jaz mislim, da se mleka glih ne moreš najest sam očitno jim to zadostuje, čeprav naša Tia, tudi drugače kar rada je, odvisno od dneva.

clock-img

26.05.2006, 19:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas ga samega ne prenese,niti kakava nic....kar dobi z jogurti al pa na vsake tolk z linoti....pa mu nic ne manjka...kri ma pa tu ful dobro...tko da se ne sekiram...

clock-img

26.05.2006, 19:45

clock-img

Anol

pencil-img

299

Naš 21 mesečnika ima malo težave s kilažo in sicer prekomerno, zato mleko dostikrat nadomesti večerjo. Dnevno popije cca 4dcl

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

26.05.2006, 23:28

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Nejin prvi obrok zjutraj in zadnji, se pravi večerja, je po 2 dl čistega mleka. Mleko pa zaužije še npr. v polenti, gresu, ......linotu. Kakšen jogurt, skuta. Tko, da na koncu dneva razmišljam, da ima skoraj vsak obrok mlečenuser posted image  Itak je pa začela ful štrajkat pri hrani, nobene zelenjave več, sadje - odvisno od razpoloženja, meso, če je v kakšni goveji juhi zmiksan, kaj pa še ostane - mlečni izdelki, meni zmanjkuje idej. Upam, da se ji povrne apetit. Popije pa veliko čaja, pa verjetno bi tudi mleko pila vmes, namesto čaja. Ga ima kar rada, sam ji ga nočem prevečkrat dat, ker mleko rado zapira.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem