cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko obleč malega kobacača

clock-img

20.01.2007, 10:00

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Kako kaj ve oblačite vaše otročičke, ki se plazijo in kobacajo vsepovsod. Jaz imam pogrnjeno veliko površino ampak mali izkoristi vsako priliko, da jo zbriše na parket, potem se pa po njem vala, kobaca in sedi. Parket je pa seveda mrzel.
Do sedaj ga nisem oblačila v žabice, samo v hlačke in tople nogavice, gor pa bodi in poloverček. Je bilo ravno prav. Sedaj pa ga oblečem še žabice, pa mu je na podlogi vroče, na parketu pa še vseeno malo hladnouser posted image

clock-img

20.01.2007, 13:48

clock-img

domci

pencil-img

376

Jaz mam našega v žabicah in čisto tankih bombažnih hlačkah. Pa je vedno topel. Po tleh pa nič ne pogrinjam, ker vse zgužva potem se pa jezi. Pa itak je tolk živahen, da je brezveze kaj pogrinjat ker mi vedno ujide. user posted image
Drugače pa saj itak skoz miga moj tudi ko ga slečem ni imel nikoli mrzlih nogic

clock-img

20.01.2007, 15:21

clock-img

Anonimen

Pri nas smo puzzle odstranili, ker jih je itak imela samo za grickanje user posted image . Tako da se sedaj plazi po linoleju ali parketu, oblečem pa jo v žabice, čez pa dokolenke ali kakšne debelejše nogavičke. Pa nima nikoli mrzlih nogic.

clock-img

20.01.2007, 17:12

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Pri nas plazi samo po parketu, ker je na blazini "dolgčas". Oblečen je v žabice in hlačke, na nogah ima pa še ABS termo nogavičke. Zgorja ima oblečen body + majčko. Je skoz v pogonu (beri: niti minute na miru).

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

20.01.2007, 19:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas je tudi oblečen v žabice+nogavičke ali pa v trenirko+nogavičke, zgoraj pa bodi+majčka ali 2 bodija. Pa se tudi plazi po parketu, včasih pa zleze tudi po hodniku (ploščice) in v kopalnico za mano.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

20.01.2007, 19:50

clock-img

tana13

pencil-img

133

pri nas imamo pa talno gretje in je oblečena samo v žabice in bodi. Pa je tako skoz v "muvingu" da ji ne more biti mrzlo. Sama sebe komaj dohaja.

clock-img

20.01.2007, 21:22

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Pri nas plazi samo po parketu, ker je na blazini "dolgčas". Oblečen je v žabice in hlačke, na nogah ima pa še ABS termo nogavičke. Zgorja ima oblečen body + majčko. Je skoz v pogonu (beri: niti minute na miru).

Moj tamali je enako oblečen, edino s to razliko, da ima večkrat na nogah copatke kot nogavičke.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.01.2007, 09:10

clock-img

lolipop

pencil-img

380

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Popolnoma enako.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem