writing-img

koliko obrokov pri uvajanju hrane imate

clock-img

28.02.2005, 13:30

clock-img

janaja

pencil-img

392

jaz imam mleko pop pa sadno zelenjavno ali mlečno kašico...

pa kako rešite problem pri piščančku ki se nikakor dovolj ne zmiksa

clock-img

28.02.2005, 14:23

clock-img

Nincula

pencil-img

24

Jaz zelo počasi uvajam. Erik je 7 mesecev star in ga dojim zjutraj, ko se zbudi (nova pridobitev), okol 11h, pole je hrana okol 3h (da bi on bil kaj manj lačen po tem, ni govora), pol pa do noči še trikrat dojim in gre spat. Ta drug obrok bom mogoče šele naslednji mesec zamenjala. Jaz grem to kar po filingu.
LP Nina

clock-img

28.02.2005, 16:26

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz piščančje ali zajčje meso najprej popražim in zelo dolgo kuham. Seveda ga prej razrežem na majne majhne kose. Ne zmiksa se, le nitke nastanejo.

Za zajterk je mlečna žitna kaša, za malico še vedno sadje sedaj dodam skuto,za kosilo zelenjava ali zelenjava in meso (običajno kar jeva z možem),za malico jogurt Alette in 100 ml mleka in za večerjo zopet mlečna žitna kaša.

Ja, pri skoraj 9 mesecih.

:muca:

clock-img

28.02.2005, 18:45

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Zdravo!

Mene pa zanima, kakšno skuto dajete malim? Uno navadno ali se dobi kakšna posebna?

LP Pika:metulj:

clock-img

28.02.2005, 20:41

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi dajemo Fruchtzwerge. To je pa nolo dobl!!!

clock-img

28.02.2005, 23:05

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Lara dobi za zajtrk mlečno kašico s sadjem, nato mleko za kosilo sadno ali zelenjavno kašico(vsake dva dni zamenjam) nato je naslednji obrok spet mleko in za lahko noč žitne kosmiče 100ml in nato še 100ml mleka.
Lp Maja & Lara

clock-img

28.02.2005, 23:05

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Lara dobi za zajtrk mlečno kašico s sadjem, nato mleko za kosilo sadno ali zelenjavno kašico(vsake dva dni zamenjam) nato je naslednji obrok spet mleko in za lahko noč žitne kosmiče 100ml in nato še 100ml mleka.
Lp Maja & Lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem