writing-img

koliko se vam pozna

clock-img

07.01.2010, 16:54

clock-img

pikica1979

pencil-img

71

Pozdravljene!

Sem v drugo noseča in sem že vsa napihnjena, kot da sem v petem mesecu in ne čisto na začetku. Mogoče se kateri to zdi noro, vendar me zanima, kako je s tem v drugi nosečnosti. mariskaj slišim, ampak vseeno.... mogoče par mnenj.

Hvala.

clock-img

07.01.2010, 16:57

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

No, jaz sem dejansko v petem mesecu user posted image Pa se mi precej pozna - bolj kot v prvi, ko se mi res dolgo ni. Sedaj sem taka kot sem bila v prvo mesec in pol kasneje. G pravi, da pol bo pa zdaj ziher fantek user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

07.01.2010, 17:00

clock-img

Anonimen

v 1 nos. -trebuh šele v 8 mesecu-do takrat sploh niso vedeli da sem noseča
V 2 . nos. pa groza  že ko sem bila v 3 mesecu se mi je poznalo kot da sem bila v 6 mes

clock-img

07.01.2010, 17:03

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

An., saj ni taka groza user posted image   Bo že minilo user posted image Je pa res, da bi človek raje obratno - v prvi nosečnosti hitro kaj pokazat, v drugo pa ni toliko važno. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

07.01.2010, 17:04

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

prva nosečnost je razred zase. Vse kasnejše nosečnosti se pa kar prej poznajo. Vsaj meni. Tudi sama sem noseča, 12 tednov, pa se mi zdi da me kar ta teden tako napihnilo, da ne moreš sfalit da sem noseča. Prejšnji teden pa se mi ni vidlo. Še sama ne morem verjet. Tak da ti čist vejamem kako se počutiš.

clock-img

07.01.2010, 17:06

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ko je bila kolegica na začetku 5. meseca druge nosečnosti, je imela reva tak trebuh kot jaz na koncu nosečnosti. Se mi je kar smilila in na koncu je bila kot žogica, se je kar kotalila. V prvi nosečnosti se ji je pa tudi pozno začelo poznati, tako kot meni.

clock-img

07.01.2010, 18:18

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Meni se je v prvo začelo poznat (tako, da so opazili tudi tisti, ki niso vedeli, da sem noseča) šele nekje v 25, 26t. Zdaj sem spet noseča (27t) in sem taka kot pri tridesetih tednih v prvi nosečnosti.

Ker ti pa vsaka nosečnost malo bolj raztegne trebušne mišice in ostalo tkivo tam naokoli se vsaka napihnjenost takoj pozna. Jaz sem pri 9t izledala enako kot potem pri 15t. Krneki user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:55

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Zdaj pri tretji nosečnosti sem mi je pri treh mesecih trebuh kar naenkrat zrasel kot bi imela 5 mesecev sli več. Potem se je še malo povečal in zadnje dva meseca se mi je zdelo kot da se sploh ne veča več. Ko sem šla rodit se mi ni zdel dosti večji kot takrat..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem