writing-img

koliko slik imate..

clock-img

10.10.2005, 22:17

clock-img

Anonimen

.. od svojih user posted image ? Jaz jih imam do sedaj dva albuma( od tega jih je res veliko iz krsta in dopusta), pa mi vsi pravijo, da sem preveč obsedena s tem. Jaz jih imam svojih (ko sem bila še dojenečk)  full malo in sem se odločila, da jih bo user posted image  imela več- sploh sedaj ko je še majhna.

clock-img

10.10.2005, 22:25

clock-img

usa

pencil-img

228

mi smo napolnili že kar nekaj albumov.sedaj ko pa imamo kamero ju pa tudi ogromno snemam.imela bosta zlo lepe spomine.user posted image LP

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

10.10.2005, 22:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mi beležimo vse.Iz porodnišnice,prvih korakov,prve torte,spanja,igranja,dopustov ,krstov.Včasih so slike prav posrečene.Mi imamo slik ogromno,Ne daj se motiti.Ni lepšega občutka,kot takrat,ko je malo večji in skupaj gledata slike in skupaj obujate spomine.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.10.2005, 22:34

clock-img

total

pencil-img

4453

Slik še in še preveč,ter DVD vsak mesec posebajuser posted image

clock-img

10.10.2005, 22:59

clock-img

jagoda

pencil-img

737

nešteto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2005, 23:15

clock-img

dix

pencil-img

897

Naš starejši je imel do 3. meseca polne 3 albume (po 500 slik), sedaj pri 3 letih je polnih mislim da 8 albumov! Ati je bil pravi obsedenec za fotoaparatom.

Mlajši pa je pravi revček proti njemu, pri 1 letu jih nima niti 500.

To govorim vse samo za domače posnetke, kaj smo se hodili slikat k fotografu niti ne štejem več.

clock-img

11.10.2005, 07:15

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

kmalu bo poln tretji albumuser posted image , da ne omenjam vseh ostalih na računalniku.

clock-img

11.10.2005, 07:38

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Uf, nekaj tisoč na računalniku, za razvijanje sva postala zadnje čase nekam lena in jih kar nekaj čaka, da napolniva nov album.

clock-img

11.10.2005, 07:50

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Cca.600 razvitih, poslikanih 15.000.(no ene 500 jih še manjka, pa ne bodimo malenkostni)user posted image user posted image user posted image
Kar povej vsem, ki mislijo da si obsedena s tem, da so/smo eni še boljuser posted image user posted image user posted image no čeprav za me to ni nobena obsedenostuser posted image Kdo pa ne slika rad svojega otroka???
Jaz imam pa to manijo še od tkrat, ko sem delala v foto studio. Prej sem imela pa same slikice od mojga user posted image user posted image user posted image S tem,da nisem mela digitalca. In sem nesla film 36 pos.razvit, gor pa 15 ali še manj dobrih slik, ker se je user posted image premaknil user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2005, 09:03

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Še ni star 3 mesece in je že 300 razvitih, potem pa jih je še 3x toliko na cd-jihuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

11.10.2005, 09:10

clock-img

happy

pencil-img

46

joooj veliko! v albumu bolj malo, večino še na računalniku! jih bo treba še razvit ...

clock-img

11.10.2005, 09:14

clock-img

Anonimen

Po moj vse pove podatek, da dam na par mesecev delat kakšnih 400 slik ...

clock-img

11.10.2005, 09:15

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Ogromno, ampak še nobene razviteuser posted image  Se vsak mesec spravljam, da bi jih razsortirala, potem pa začnem in bi kar vse nesla razvit. Tako potem spet pustim in še zdaj čakajouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

11.10.2005, 09:20

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Pa kaj koga briga, koliko slik imaš. In zakaj jih ne bi imela? Jaz sploh ne štejem, samo lepo mi jo je ovekovečit na slikicah, ker vem, da jih bomo pozneje še velikokrat gledali, pa tudi zanjo bodo dragocen spomin, ko odraste. Mater al ma folk pripombe, joj sem jezna, ker meni tudi podobne naprej mečejo. Zase naj se brigajo, bodo imeli do konca življenja dosti dela.

clock-img

11.10.2005, 10:54

clock-img

Anonimen

Približno 1700 slik, od tega sem jih dala razviti nekje 500. Pa je star šele 8 mesecev, kaj šele bo. Ja, pa s kamero snemamo že od rojstva vse obiske in posebne dogodke.

clock-img

11.10.2005, 12:01

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Zadnje štetje 2000. Mali je pa star 4 mesece. Od teh 2000 jih je šlo 300 v print!!

clock-img

11.10.2005, 12:08

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Ogromno!
Sicer večinoma na računalniku, navadnih slik bolj malo. Z digitalnimi se da nato več igrati. Jih pa kar sproti razvrščamo v mesečne mape, potem pa imamo eno "the best off.." in tam so tiste najboljše za hitro gledanje...
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem