cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko so pokonci

clock-img

24.01.2007, 14:54

clock-img

sreca212

pencil-img

37

Naša punčka je stara 7,5 tednov, pa v glavnem še veliko spi. (izjema so večerni krči) To pomeni da spi tudi čez dan po 2-3 ure, pokonci je le toliko da se podoji, previje (vse skupaj 30min), pa že zaspi.  Pri kerih mescih začne manj spat in kam potem date otroka? Moja je tako drobna, da se izgubi v ležalniku čeprav naj bi bil od 0 naprej,

clock-img

24.01.2007, 15:17

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj user posted image je nekje po 1. mesecu začel več bedeti in takrat smo ga imeli malo v naročju, malo pa v ležalniku. Ni bil pa nikoli nek zaspanček, danes, ko je star 11m pa najraje sploh ne bi šel spat...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

24.01.2007, 15:19

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Uživaj dokler lahko! Predvsem se pa spočij. Še premalo ti bo spala, boš videla.user posted image

Moj user posted image  je začel manj spati pri 1 mesecu. Z ležalnikom pa še počakaj. Mislim, da do 3. meseca.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem