writing-img

koliko vas dela skupaj?

clock-img

04.12.2007, 20:17

clock-img

karmy

pencil-img

2530

mož in žena v istem kolektivu? kako se razumete glede na to da se tudi na šihtu videvate? Jaz imam znanca, ki je kakšno leto nazaj še delal sam v eni firmi, potem se je pa njegova žena zaposlila še tam, zdaj ga ne spusti izpred oči. Kamorkoli gre, gre ona z njim... Je pa bil znan po flirtanju z drugimi ženskami, ali je bilo tukaj kaj varanja pa ne vem.

Meni osebno to ni všeč, ker včasih ni dobro da so ljudje non stop skupaj in da komu ne daš dihat... a mogoče pa  komu uspeva?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.12.2007, 20:29

clock-img

ona

pencil-img

3685

Midva z mojim imava skupaj podjetje in normalno funkcionirava,kot službeno,kot družinskouser posted image
Ko delava,pač vsak dela svoje delo,ko je konec sva pa normalna družina,seveda pa pridejo debate tudi o delu,a ni take krize!
Vse se da,seveda z veliko dobre volje in potrpežljivostiuser posted image

clock-img

04.12.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

Midva sva v isti firmi, nisva pa v istem kolektivu. Se občasno vidiva. Pa nama kar paše, da greva kdaj pa kdaj v miru na kavo, odkar imava otroke.

clock-img

04.12.2007, 22:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz ravno ne bi, a ker so v današnjih dneh krize s službami, bi tudi to preživela. Vse se da, če se hoče.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.12.2007, 23:59

clock-img

rija

pencil-img

15589

meni moj pomaga, vendar če bi se še enkrat odločala za sodelovanje, NIKOLI VEČ! je žal prepogosto služba tudi v postelji user posted image

...vox populi...

clock-img

05.12.2007, 00:04

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Mi2 sva nekaj časa bila v isti stavbi. Sedaj, ko so se odselili, pa sem prav srečna. Vsako jutro, ko sem zamujala me je pričakal na oknu in skomentiral: Zdaj se pride v službouser posted image

clock-img

05.12.2007, 07:54

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Midva sva se spoznala v firmi in sva malo manj kot dve leti delala skupaj v istem oddelku (ampak v razlicnih pisarnah). Zaradi prihodnosti, ki sva jo nacrtovala in "nestabilnosti" firme, pa je mozek zamenjal sluzbo in sva s tem malo porazdelila riziko. Drugace pa se vedno "poslovno" sodelujemo.

Nama je ful dobro laufalo in ce ne bi bila situacija taksna kot je bila, bi verjetno se naprej skupaj delala.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

05.12.2007, 11:44

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Midva z mojim imava skupaj podjetje in normalno funkcionirava,kot službeno,kot družinskouser posted image
Ko delava,pač vsak dela svoje delo,ko je konec sva pa normalna družina,seveda pa pridejo debate tudi o delu,a ni take krize!

pri nama je enako
Očitno tvoja kolegica nima kaj za delat, ker midva z mojim delava vsak svoje, pa komaj uspeva na kosilo skupaj, ne pa da bi ga še zasledovala. Potem lahko kar zaprevauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

06.12.2007, 02:18

clock-img

Anonimen

Zame že veš. user posted image

clock-img

06.12.2007, 06:32

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Ne samo, da delava skupaj, še v istem prostoru sva. Pa sploh ni krize, vem, da je to le začasno. Se obema zdi prav fajn, jaz od njega dobim potrdilo, da sem prav naredila zadevo, on pa kdaj pa kdaj malo več prostega časa. Pa zafrkavama drug drugega in se posledično dosti bolj smejeva, sploh sva oba dosti bolj sproščena.

Že prej sva bila v istem kolektivu, vsak v svojem kraju, letos je pač naneslo drugače. In če bi lahko izbirala, bi izbrala to varianto. Je res obema ful dobro.

Da pa bi ga zaradi tega kaj bolj nadzorovala... a - a, to pa ne. Drug drugemu zaupava in nisva ljubosumna. Mimogrede, še na zabave greva skupaj. Pa pleševa z drugimi ljudmi brez problema.

clock-img

06.12.2007, 06:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.12.2007, 13:02

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Midva sva tud zaposlena oba v isti firmi, ampak se ful mal vidva, se za na kavico se tezko uskladiva.
Mi je pa ful fajn potem na sluzbenih zabavah, ker se vedno lahko po enmu decu obesam user posted image user posted image user posted image , pa me noben naslednji dan grdo ne gledauser posted image .

Vcasih je pa tuki se sestra delala, ona pa cist na enem tretjem oddelku. Je blo pol ful zanimivo na kavicah, ker smo vedno vse sluzbene trace obdelali in se ful narezali.

Zdej, ko sem na porodniski, je pa moj nek stik s sluzbo in mi nosi domov najnovejse novice (kdo odhaja, kdo prihaja, kaj se je zgodilo...).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

06.12.2007, 13:16

clock-img

sazi

pencil-img

5175

mi2 sva delala skupaj in je bilo fajn
zdaj sva vsak v novi službi drugje, ampak upava, da meni posel toliko zalaufa, da bova spet lahko delala skupaj - ampak najbrž še nekaj let ne

clock-img

06.12.2007, 13:55

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Midva ne delava skupaj (hvala bogu user posted image ), se bova pa po novem letu, ko menjam službo večkrat videla "po službeni dolžnosti" user posted image user posted image user posted image .

Bova pa še vedno zaposlena v različnih firmah.

Bomo videli kako se bo obneslo. user posted image

clock-img

07.12.2007, 10:10

clock-img

Freeda

pencil-img

47

Ne predstavljam si, da bi bila v isti pisarni, isto podjetje - druga pisarna je OK, prva opcija bi bila malo čudna. Sicer pa bi mogla poskusit, da dokončno ocenim situacijo. :)

clock-img

07.12.2007, 11:33

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Enako in to že skoraj 10 let.

Tudi midva, že 16 let user posted image

clock-img

07.12.2007, 12:01

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Midva z mojim imava skupaj podjetje in normalno funkcionirava,kot službeno,kot družinsko
Vse se da,seveda z veliko dobre volje in potrpežljivosti 

Midva sva tudi skupaj v istem prostoru in odlično funkcionirava. jaz imam zraven še eno zadevo, tako da včasih mal skačem okrog. Nama je super, čeprav se včasih tudi doma o službi pogovarjava. To pa zato, ker je firma najina in se nama gre, da čimboljše delava. Se pa zaenkrat (v petih letih) nisva skregala zaradi službe. Upam, da tako ostane. No pa tudi privat se ne glih.

Nebi menjala nikoli.

clock-img

07.12.2007, 23:54

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Midva bi tudi lahkom delala skupaj, ker ima mož podjetje, sam meni ne sede to. da bi bila 24 ur z njim, bi se pomoje pobila, ker sva oba trmasta ko bika, tako da dvomim da bi funkcioniralo.
Morda pa bi, če bo sila bo treba tud tako provat!

clock-img

08.12.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

mi2 sva tudi skupaj v pisarni. pa ne samo to,moj user posted image  je tud moj šef. pa nam gre kr ok. je pa res,da sva v bistvu 24 ur na dan v službi.

clock-img

11.12.2007, 08:28

clock-img

m76

pencil-img

354

mi2 sva tudi skupaj v pisarni. pa ne samo to,moj je tud moj šef. pa nam gre kr ok. je pa res,da sva v bistvu 24 ur na dan v službi.

Ja jaz tudi spim s svojim šefom.user posted image user posted image
Delava skupaj že kar 11 let, pa nama fino laufa. Sicer malokdaj nanese tako, da sva istočasno v podjetju (on zjutraj, jaz ponoči) ampak tudi če bi bila, bi super šlo.

clock-img

12.12.2007, 22:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Midva delava na isti firmi. Tam se pogosto ne vidiva, mogoče na malici, kakšnem sestanku ali na hodniku.
Je pa vrag in kreganje doma, ker pogovor, skoraj v vsakem 3.stavku naleti na službo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem