writing-img

koliko zobkov?

clock-img

10.12.2007, 21:50

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

...imajo vaši user posted image  pri 11 mesecih. naša je dobila pri 7 mesecu spodnja dva in tako je še danes ki jih ima 11 mesecov? v usta si skozi nekaj tlači; dlesni ima napete že nekaj časa ssamo ven nič ne prikuka.

a ima še kater podobne težave, kaj bo 1. letu imela samo dva zobka?user posted image

clock-img

10.12.2007, 21:55

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Naši je tudi pri 7 mes.pribibal prvi,zdaj pri 11.
jih ima šest.
Naj te nič ne skrbi,bodo že zrasli.
Enim prvi zobek pokuka šele pri letu in pol,tako,da ni panike.user posted image

clock-img

10.12.2007, 21:55

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

mislim da ni panike sej bodo prikukali ven, ravno danes je moj sonček pri 8 mes dobil prvi zobek sem mislila da ne bo nič, je pa od kolegice sinek star že 1 leto pa nima nobenega zoba.

clock-img

10.12.2007, 22:00

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Hči je pri 11,5 meseca dobila 1. zobek, točno na 1. roj. dan pa 2. Drugi malček je sedaj star dobrih 6 mesecev in še nič ne kaže, da bo kaj.

clock-img

10.12.2007, 22:06

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

vidim da res nisem edina...
samo mi je res čudno da ni nič še kaj prišlo ker znaki so že dober mesec. razmišljala sem da bi jo peljala k zobozdravniku, da vidi če je vse ok, pa ne samo zaradi te težave ampak nasploh. kdaj ste pa vi svoje malčke prvič peljale k zobarju.
ena moja kolegica svojo 3 letno hčerko še zdaj ni user posted image . ne vem ali je samo meni čudno ali sem jaz čudna

clock-img

11.12.2007, 07:31

clock-img

jessy@

pencil-img

67

Mi smo dobili dva pri 6 mesecih, zdaj bo pa stara kmali 11 mesecev in ne duha in ne sluha o kakšnem novem zobku. Od prijateljice tamal jih pa ima že 7 (star 10 mesecev). Mislim, da ni nobene panike!! Enim pokukajo mal prej, drugim pa kasneje.

Midve sva dobile vabilo za prvi obisk pri zobozdravnici, tako, da sva bile pri 7 mesecih tam in je malo dlesni pogledala, potipala in mi svetovala, glede umivanja zob,nege dlesni... Sva pa naročene pri enem letu na ponoven pregled.
lp

clock-img

11.12.2007, 08:05

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Moj tamlajši sin do dobrih 11 mesecov ni imel nobenega, takrat pa jih je dobil 8 v roku 14 dni, bodi brez skrbi tudi tvojemu bodo še zrasli. Vem pa da ej mučno, ker mu moraš še zmeraj bolj pasirano jest dajat.

clock-img

11.12.2007, 08:53

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
samo mi je res čudno da ni nič še kaj prišlo ker znaki so že dober mesec.
Znaki so bili od 4. meseca dalje, pri 6-ih je P rekel, da zdaj bodo pa res kmalu...in je bil pri 11,5 mes. PRVI!

kdaj ste pa vi svoje malčke prvič peljale k zobarju.
Sistematski pregled pri treh letih. Od takrat hodi na kontrolo na 6 mesecev.

clock-img

11.12.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

10 mesecev je stara pa ima dva zobka.

clock-img

11.12.2007, 09:35

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Pri 10. mesecih jih ima 8 (tako je že od 7. meseca).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem