writing-img

kolk je že novih srečk nosečk

clock-img

11.10.2004, 13:49

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Sem bila prejšnji teden zaradi gripe odsotna pa po resnici povedano sploh ne sledim več.Kok je novih srečknosečk!!!!!
Dejte pofočkejte se,pa kako ste svojga novopečenga atita presenetle.Kok je to veselja!!!!
Ne res me zanima,ktere so!!!:angel::pujs::duda::love:9nebesa:bravo::miska::sloncek::nosecka:

clock-img

11.10.2004, 13:51

clock-img

saba

pencil-img

1221

tudi mene zanima:love:

clock-img

11.10.2004, 14:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz to sploh ne sfolgam več:)-:)-!
Res ogromno novih srečk :nosecka:, res suppeeeerrrrr!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE PRAV VSEM!!!!:bravo::bravo::sloncek::sloncek::kuza::muca:!

Lp, Eva 17t in :duda:

clock-img

11.10.2004, 14:38

clock-img

neža76

pencil-img

126

Oj andrejka76,

veš kaj, midva sva tako nestrpno vsak mesec (no 2) čakala, da sem mu rekla, da zdej grem pa test nardit..... In potem nisem mogla nič rečt, samo smeh na mojem obrazu je vse povedal!!

To je bilo vse....

clock-img

11.10.2004, 21:13

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pa se še jaz na ta spisek pofočkam - z največjim veseljem :sloncek::sloncek::sloncek:

Ja moj dragi pa itak ni vedel kaj naj si misli. Sem mu povedala, ko sem šla delat test, pol pa pridem čez par minut čist :((:((:(( nazaj. Je mislu, da spet ni ratal, pa je čist :( obrazek dobil. Pol sem mu pa le pokazala tisti + :)-:)-:)- in mu razložla, da so to :(( veselja.
Zdaj sva pa itak u 9nebesa

Punce drage, vsem želim, da bi tudi vas čim prej obiskala ta veliiiiikaaaaanskaaaaaaa sreča. :pujs::pujs::pujs:

:rozica: Pozdravček

:nosecka: Janeja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem