writing-img

kolki

clock-img

26.04.2008, 14:13

clock-img

madasa

pencil-img

287

Pozdravljene,
zanima me, če je imel kateri od vaših dojenčkov ob rojstvu kolke 1A, pri pregledu pri treh mesecih pa enega 2B? Oziroma a so se kateremu dojenčku ob pregledu pri 3 mesecih kolki poslabšali? Kako dolgo povijate vaše široko?
Hvala in lep pozdrav!

clock-img

26.04.2008, 14:29

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ne,imel je oba 1A in nisem nič povijala široko.

clock-img

26.04.2008, 15:45

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Obakrat je imel 1A. Nisem široko povijala. 

clock-img

26.04.2008, 16:03

clock-img

tančk

pencil-img

58

Najin tudi obakrat 1A, nikoli nisem široko povijala.Poznam pa par primerov, koso bili kolki 1A, pa so vseeno povijali široko prve 3m.

clock-img

26.04.2008, 16:17

clock-img

goga79

pencil-img

78

tudi mi smo imeli kolke 1a pa smo vseeno široko povijali ker nam je tako svetovala pediatrinja pri 2mesecih so ji spet slikali kolke in spet je bilo 1a in je rekla da ne povijamo več širokouser posted image

clock-img

26.04.2008, 19:51

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Sem bila poleg, ko so delali UZ kolkov v porodnišnici in je zdravnica razlagala, da je to popolnoma brezveze, saj na tem uz ugotovijo le res velike nepravilnosti, ostalo je pa še tako nerazvito, da je v 30% lažni izvid. Ne sekiraj se, stanje se ni poslabšalo, po vsej verjetnosti je bilo že takšno ob rojstvu, sedaj boš pač nekaj časa široko povijala in bo vse ok.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

26.04.2008, 21:31

clock-img

marinci

pencil-img

359

Jan je mel kolke 1b pa so rekl da nč široko povijat. Pol pa niso pri treh mesecih nič slikal.
Tk, da nič nevem al je kaj narobe oz je škodilo če ni bil široko povit. Zakaj pa našmu niso pri treh mescih slikal kolke?

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

clock-img

27.04.2008, 08:31

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

IZVIRNO SPOROČILO: marinci

Jan je mel kolke 1b pa so rekl da nč široko povijat. Pol pa niso pri treh mesecih nič slikal.
Tk, da nič nevem al je kaj narobe oz je škodilo če ni bil široko povit. Zakaj pa našmu niso pri treh mescih slikal kolke?

hojla, mi smo pa na isti dan rodili.... še malo pa bomo 6m user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2008, 08:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Naš je imel ob rojstvu 1A oba kolka, pa so vseeno priporočali široko povijanje vsaj do 12t. Mi smo se široko povijali nekje do 8t, kasneje več ne, kolki so bili vedno 1A. Še vedno mislim, da je bolje preventiva, kot kurativa.

Pa res mi ni jasno, zakaj se tako branite tega širokega povijanjauser posted image Meni se zdi, da otrok veliko lažje prenaša prva 2, 3 mesece to povijanje, ko se še ne giba toliko, kot pa da je potem potrebno popravljati, pa so pri 8,9m še vedno v tistih zadevščnah.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 27.4.2008 9:00:31 >

clock-img

27.04.2008, 09:12

clock-img

Anonimen

Naš je imel oba kolka 1A in smo vseeno prve tri mesece morali povijati široko. Pa saj ni težko! Pri 3 mesecih smo imeli kontrolo in so bili kolki še vedno 1A, tako da smo potem to ukinili.

clock-img

27.04.2008, 09:13

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pa še to bi dodala, da je bilo meni tole široko povijanje predvsem zato tolk fajn, da si lahko otročka vsaj orng prijel user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2008, 09:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Pa še to bi dodala, da je bilo meni tole široko povijanje predvsem zato tolk fajn, da si lahko otročka vsaj orng prijel user posted image user posted image user posted image

To pa res. user posted image  Si vsaj neka čutil pod roko. user posted image  Potem sploh nima riti. user posted image

clock-img

28.04.2008, 08:18

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naša je imela ob rojstvu oba 1a, nič širokega povijanja in pri 3m so bili še vedno, je reku zdravnik, da kaj tako dobrega pa že dolgo ne......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem