writing-img

kolki

clock-img

27.05.2009, 10:53

clock-img

Anonimen

a mi lahko kera napiše kako v mb poteka snemanje kolkov??tu na hrvaškem vstavijo otroka na hrbet pokrčijo kolena in razširijouser posted image ,,,tako rekoč da otroka skoro rasparajo..kolena s strani se dotaknejo površine...to boliuser posted image ...pa me zanima kako je v mariboru?a samo snemajo??ker tu so nori

clock-img

27.05.2009, 11:16

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Pr nas na goriškem naredijo isto kot si opisala...ne boli ničuser posted image . Poleg tega naredijo še UZ.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

27.05.2009, 11:36

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

V Mb jih dajo v takšno luknjo, obrnjen mora biti na bok in jih pregledajo...

clock-img

27.05.2009, 14:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

V Valdoltri jih tudi dajo na bok in z UZ posname kolk.

clock-img

27.05.2009, 14:50

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Tudi mi smo bili v Mb - jih dajo res na bok, brez plenice, namažejo s tisto snovjo in na hitro naredijo UZ. Fertik v 1 minuti. Mamice kar v vrsti stojijo. Je pa tako, da naredijo v Mb en rukar, potem oddidejo nekam sestre in zdravnik in se potem čaka in čaka... to res ni bilo fajn. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

27.05.2009, 18:24

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Je pa bilo ful smešno...z mano je šla teta od mojga...in seveda malega primejo za eno roko in eno nogo in ga obrnejo na drugo stran, ona pa v tistem kar odskoči, kot da bi ga hotela prijeti...sva se nasmejali, je mislila da jim bo padel iz rok user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem