writing-img

kolo

clock-img

26.03.2008, 09:04

clock-img

maca123

pencil-img

91

Nekje sem slišala da obstaja neko leseno kolo, ki ima normalni sedež otrok se pa poganja z nogami in to naj bi bilo dobro za ravnotežje, ker potem otroka lahko takoj daš na normalno kolo brez pomžćnih koles. Primerna starost je pa dve leti. Ali mogoče kdo tako kolo pozna? Kupi se ga ga v tujini.

clock-img

26.03.2008, 09:18

clock-img

Noel

pencil-img

344

Verjetno imaš v mislih kaj takega:

http://www.leseno-otrosko-kolo.si/page008.html

clock-img

26.03.2008, 10:01

clock-img

tana-2

pencil-img

195

No, mi smo že pred  leti imeli takšnega
user posted image

Meni je še vedno bolj všeč, ker je zelo lahek, čeprav je tudi lesen več kot odličen, se strinjam. Otrok pridobi ravnotežje in se na pravem kolesu nauči voziti skoraj takoj. Res dobra pogruntavščina.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 10:19

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: tana-2

No, mi smo že pred  leti imeli takšnega
user posted image

Meni je še vedno bolj všeč, ker je zelo lahek, čeprav je tudi lesen več kot odličen, se strinjam. Otrok pridobi ravnotežje in se na pravem kolesu nauči voziti skoraj takoj. Res dobra pogruntavščina.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se ga pa dobi?Pa kakšna je cena?

clock-img

26.03.2008, 11:08

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Mi smo ga kupili tu ( in še marsikajuser posted image ). Prisegam na njihove igrače in igrala: <http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=70

Lep danuser posted image

clock-img

26.03.2008, 13:52

clock-img

maca123

pencil-img

91

Punce, super ste, HVALAuser posted image

clock-img

26.03.2008, 21:35

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Naš fant ima lesenega poganjalca, začel se je voziti z njim pri 2 letih in 4 mesecih. zdaj ga obvlada že do te mere, da se nekaj metrov pelje z nogami od tal. Jaz sem navdušena!user posted image  Mali pa je tudi čisto nor na svoje kolo, prevozi velike razdalje z njim, pa sploh ni utrujen...user posted image
Smo ga kupili v Muellerju za 40 eur.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.06.2009, 19:16

clock-img

Nalina

pencil-img

295

Da ne bom delala direktne reklame, če katero zanima naj mi napiše zs in ji dam še naslov do lesenega kolesa, ki ga otroci lahko uporabljajo od 1. do 5. leta (kolo "raste" z njimi). Kolo je celo leseno, brez pedal, ima tri stopnje ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem