cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolo pri Buzz-u

clock-img

26.03.2006, 22:52

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Jaz sem danes namreč uničila kolo pri buzzu. Sem pumpala, pa je kar naenkar  nekaj počlo, nakar pa se ni več dalo napumpat, zrak je kar sproti šel ven. Mislim pa da spušča pri ventilčku.
Ali je sploh možno dobit eno novo kolo za Buzz-a, ne zračnico, ampak celo????user posted image  

se komu kaj sanja?

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

27.03.2006, 21:52

clock-img

copka77

pencil-img

158

Poglej na spletni strani od Soncka...tam so imeli neke rezervne dele...ampak mogoce samo zracnico?user posted image Nevem.Mislim pa, da bi ti morali v trgovini kjer si ga kupla to zrihtat in nabavit novega...

clock-img

27.03.2006, 21:56

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Zastopnik za Quinny za Slovenijo je Baby center. Oni imajo tudi servis. Najbrž bi pri njih imeli oz. bi se dalo pri njih naročiti če nimajo na zalogi.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

27.03.2006, 22:52

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Matr sem smotana. Ja, kar sram me je. Je moj dragi včeraj pogledal to sranje in ugotovil, da je šla samo zračnica. Tako da bom šla lepo v BC in tam povprašala kako pa kaj.

Hvala obema!user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem