writing-img

kolo s palco za porivat

clock-img

09.03.2009, 11:09

clock-img

cupacups

pencil-img

255

moja puncka bo cez 3 dni stara eno leto in ji bomo kupli tisto kolo ki ma palco za porivat.....gledala sm jih ze par ampak majo vsi plasticna kolesa.....
zanima me ce katera ve kje bi se dalo dobit da ima gumjasta kolesa?

clock-img

10.03.2009, 07:57

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

Evo...tale v baby centru je danes v akciji, če kupiš preko spleta in ima gumirana kolesa:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172831

Upam, da bo v redu. LP

clock-img

10.03.2009, 09:43

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

MENE PA ZANIMA, kdaj ste dale otroka prvič v kolo, kot ga opisuje cupacups?

clock-img

10.03.2009, 11:00

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Pri enem letu.....ga je dobila za rojstni dan.....

clock-img

10.03.2009, 12:30

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja

Evo...tale v baby centru je danes v akciji, če kupiš preko spleta in ima gumirana kolesa:

Upam, da bo v redu. LP

Koliko star otrok pa naj bi obsedel na tem, ker ne vidim nobene zaščitne ograje in varnostnega pasu - naša je stara 15 mesecev, pa si ne predstavljam, da bi kar gor obsedela. Torej, od kdaj naprej na takšno kolo?

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

10.03.2009, 12:40

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Upam, da bo v redu. LP

Koliko star otrok pa naj bi obsedel na tem, ker ne vidim nobene zaščitne ograje in varnostnega pasu - naša je stara 15 mesecev, pa si ne predstavljam, da bi kar gor obsedela. Torej, od kdaj naprej na takšno kolo?

Naš je tudi dobil približno takega za 1. RD, pa je normalno gor sedel. Edino za noge gor dat je pa res imel poličko.

clock-img

10.03.2009, 15:47

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Naše kolo je imelo ograjico in poličko za noge.....

clock-img

10.03.2009, 15:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Upam, da bo v redu. LP

Naš je tudi dobil približno takega za 1. RD, pa je normalno gor sedel. Edino za noge gor dat je pa res imel poličko.

Moj miška je stara 9 mescev, pa že veselo šiba s svojim kolesomuser posted image

Mislim, da ni panike če user posted image že lepo samostojno sedi in stoji, za kako urco na dan (še posebej po takem sončku)

clock-img

10.03.2009, 16:25

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri 10m je prvič šla na to kolo.

clock-img

10.03.2009, 18:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin ga je tudi dobil za 1. roj. dan (decembra) ampak ga bo vozil poleti ko bo malo bolj stabilen, ker kot si rekla Tisana nima ne kakih pasov niti ograjice.

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.3.2009 18:09:20 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.03.2009, 19:33

clock-img

cupacups

pencil-img

255

jaz iscem takega ki ma okol ogrado ... ker iz tega bi padla preden bi rekla "keks"
v leklerku majo enga za 27e..ampak ni uredu...ker je presirok . sem jo vozila po trgovini in mi je dvakrat padla skoz tist obroc...tko da si kolo za enkrat brez obroca sploh ne predstavljam

clock-img

10.03.2009, 19:40

clock-img

katicka

pencil-img

280

clock-img

10.03.2009, 19:45

clock-img

cupacups

pencil-img

255

katicka

evo zadela v polno user posted image
vidm da ma kolosa tud iz gume
to sm iskala
hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem