cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolo za na kolo

clock-img

06.04.2008, 20:40

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Ja enkrat sem vidla da se da kupiti kolo , ki ga pritrdiš na svoje kolo in se tako z otrokom skupaj peljeta pa še nikamor ti ne more pobegnat.Enkrat sem videla tudi to v Ljubljani ko so se vozili ampak smo bili v avtu pa jih nisem mogla vprašat kje so kupili.
Zanima me ali je to takšno kolo ali se kupi samo kakšna "štanga" da jih povežež skupaj.
Sem enkrat že kar nekaj časa nazaj našla eno spletno stran, ki je to prodajala pa se mi zdasj niti ne sanja kje.
Če katera ve kaj mislim in kje se da to nabavi ali pogledat se priporočam.

Lp Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

06.04.2008, 21:51

clock-img

Anonimen

clock-img

06.04.2008, 22:13

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

to je to hvalauser posted image user posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem