writing-img

komarji na morju

clock-img

18.07.2005, 10:05

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Joj, spet jaz, spet eno vprašanje.
Glede komarjev: vem, da otroka ne smem škropiti z autanom, pač pa le po oblekici ali vozku. Kaj pa če jo vseeno piči? Vem, da to srbi ko hudič in bo boga. Jo lahko namažem s kamagelom ali magoče katera pozna kakšen domač recept za to nadlogo?
Hvala vam, Taška

clock-img

18.07.2005, 13:14

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Poskusi namazati z limoninim sokom. To je preventiva. Za lajšanje pikov pa kamagel po pikih.

clock-img

18.07.2005, 14:20

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Mi smo se včeraj vrnili z morja (smo bili samo čez vikend, avgusta gremo pa zares) in sem mislila na vse, na komarje pa pozabila...:((:ups:
In so mo malega kar fajn obdelali - je mel ene 6 pikic:grrr:. Kriva je pa mama, ni kaj!

No v lekarni so mi zadnjič povedali, da je Fenistil gel dosti boljši od Kamagela. Tako so rekli, pa ne vem, če je kaj na tem ali pa je samo dražji :zmeden2:

clock-img

19.07.2005, 12:51

clock-img

SU

pencil-img

919

Mi smo kar fajn zadovoljni s Fenistil gelom-te v šusu neha srbet... Mene pa zanima, če obstaja kakšna zadeva, da bi se dojenček lahko namazal proti komarjem?? LP; Saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem