writing-img

kombinirani oddelki

clock-img

08.06.2006, 20:56

clock-img

špička

pencil-img

20

živjo!
Me zanima če mogoče katera ve, ali se kombinirani oddelek v vrtcu plačuje enako kot za jasli, ali je ceneje- glede na to, da je več otrok, niso samo majhni...?

clock-img

08.06.2006, 21:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ne vem odgovora na tvoje vprašanje, verjetno bi ga pa našla, če bi pogledala na spletno stran vaše občine (občine v kateri je vrtec). Vsaj pri nas so vsi sklepi,..., ki jih sprejme občina, objavljeni (določitev višine cene programa vrtca).

clock-img

08.06.2006, 23:40

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našedva sta bila v kombiniranem oddelku(3-6 let).Cena je bila ista,kot za normalni oddelek.
Plačevali smo 2.starostno skupino.

< Sporočilo je popravil KODA -- 8.6.2006 23:41:27 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.06.2006, 06:56

clock-img

Anonimen

Po mojem bi se moral manj. Jasli so dražje od vseh drugih oddelkov v vrtcu, pa kakršni že so.
A ni kombiniran malo manj drag ("cenejši" mi ne gre izpod prstov)?

clock-img

09.06.2006, 09:18

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Odvisno kakšen kombinirani oddelek imaš. Moj starejši je v kombiniranem jasličnem oddelku, kar pomeni da so skupaj otroci od 1-3 let, zato plačujemo jaslično ceno. Če pa imaš kombinirani oddelek od 1-6 let pa naj bi bila cena malo nižja, vendar je vse odvisno od občine tako da najbolje izveš če direktno v vrtec vprašaš, ali pa na občino tistega ki se ukvarja z določanjem plačilnih razredov.
lp

clock-img

09.06.2006, 22:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V kombiniran oddelek (1-6) so vključeni otroci 1. in 2. starostnega obdobja! Torej jaslični + vrteški otroci. Ni res, da so skupine večje temveč je št. otrok manjše. Vanj so vključeni otroci od 1-6let in št. otrok v skupini ne sme presegati št. 17!
Plačilo za program vrtca (najsi je to homogena, heterogena ali kombinirana  skupina) je zmeraj enako! Do razlike v plačilih lahko pride če otrok uživa le poldnevni program vrtca ali pa krajši program.
Jaslice pa so res dražje.

Ne vem katere skupine otrok imaš točno v mislih...

...homogene skupine(1--3, 3-4, 4-6) kjer so vključeni otroci v starostnem razponu enega leta ali heterogene skupine kjer so vključeni otroci od prvega ali drugega starostnega obdobja (1-3, 3-6)

clock-img

17.06.2006, 16:02

clock-img

tosja

pencil-img

3706

jasli so dražje od vrtca, pa naj si gre za kombinirano ,homogeno ali heterogeno skupino
lp, tosja

clock-img

19.06.2006, 08:21

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Ja v kombiniranem oddelku našega vrtca (LJ) so otroci, ki gredo letos naprej iz jaslične skupine. To pomeni, da ne izpolnjujejo pogojev za 2. starostno skupino. Vsi ne in zato bodo letos od jeseni dalje kombinirani.

Cena je nižja kot je sedaj jaslična (hvala bogu!! za naš proračun)ampak je pa tut višja kot 2. starostno obdobje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem