cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

komisija

clock-img

19.02.2010, 08:45

clock-img

Anonimen

Ojla punce
Zanima me tiste ki spadate pod ljubljansko območje kdo se vam podpise pod odločbo od komisije?

clock-img

19.02.2010, 09:57

clock-img

žabica 22

pencil-img

218

Imenovani zdravnik-ca zzzzs-ja. A to misliš to ko ti že odobrijo in dobiš domov?

clock-img

19.02.2010, 09:58

clock-img

žabica 22

pencil-img

218

Imenovani-a zdranik-ca zzzzs-ja. To misliš na odločbo ko jo dobiš domov?

clock-img

19.02.2010, 10:03

clock-img

Anonimen

Ja to me zanima kako se piše,kdo je podpisan pod odločbo.

clock-img

19.02.2010, 10:33

clock-img

žabica 22

pencil-img

218

Ja pri meni se je podpisala se mi zdi , da(nism 100%) Petra priimka pa ne vem.
Zakj te pa to zanima če smem vpr.?

clock-img

19.02.2010, 10:41

clock-img

Anonimen

A si to zdej dobila odlobčbo?Daj poglej kater priimek je?Zanima me pa zato ker me je določena zdravnica poslala v prvi nosečnosti v  7 mescu delat prej sm bla pa skoz doma,zato me je zdej kr strah spet tega k morajo it papirji na komisijo.

clock-img

19.02.2010, 10:50

clock-img

žabica 22

pencil-img

218

Bom pogledala, ti sporočim.Jaz tudi čakm še na potrditev a grem delat al ostanem doma user posted image . Sam kolikor sem seznanjena s tem jih je baje kar nekaj zdravnikov in potem kdor dobi karton tisti odloča+ ostali. Je pa res, da če ti je G dal papirje naprej dobiš zelo težko bolniško, ker meni je dala moja osebna zdravnica. Pa itak ti mesečno podalšujejo skos, idino če ni kej drugega potem imaš za stalno. Držim pesti, da ostaneš doma user posted image

clock-img

23.02.2010, 07:56

clock-img

žabica 22

pencil-img

218

Čav oprosti za zamudo, podpisala se je petra ogrin. Si že dobila odgovor? 

clock-img

23.02.2010, 08:15

clock-img

Anonimen

O žabica hvala.Men se je v prvi nosečnosti podpisvala ena druga.No drugač mam jest se ene 14 dni časa da oddamo danes imam ginekologa pa bomo videli kako bo.

Se enkrat hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem