cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

končno izvidi!

clock-img

18.07.2005, 17:52

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

pa sem po 18 dneh dočakala izvid THT....no,poklicala sem mojega G in mi je sestra prebrala izvid....vse o.k.,v razmerju 1:1300.....
Tako,pa mi je odleglo:sloncek::sloncek:
Zdaj pa še morfologija in gremo počasi dalje do velikega cilja9nebesa.
Pa, da sem še malo potožim.....že par dni,odkar je tu na obali spet vroče in soparno,sem čisto hin....zbudim se super,potem pa vročina,vse kar pojem,pa naj bo to čisto lahka hrana,mi obleži na želodcu,potem dobim še drisko..:(...bljak...sploh nimam teka,pa naj bi ga sedaj,ko sem v 19t imela vedno več....no,ja se vsaj ne redim - od maja do zdaj samo 1kg.

pozdravček in lep dan:morje:

clock-img

18.07.2005, 18:08

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

:bravo::bravo::bravo: za izvide...

pridna s kg, tako naprej...meni v petem mesecu ni nič pasalo, pa bruhala sem in driskala, skup padala,.... Potem sem pa v enem mesecu nadoknadila s 4 kg +...no, te kg niso samo hrana, ampak voda , ki se mi nabira. Še cca 18 dni pa bo vse mimo 9nebesa

LP Tia74

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem