writing-img

končno je jasno- vrtec

clock-img

05.08.2008, 09:52

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

clock-img

05.08.2008, 10:29

clock-img

deki

pencil-img

30

user posted image jaz zdaj ničesar razumem jaz sem svojega 2 vpisala že kaj moram zdaj še ta obrazec nestuser posted image  čeprav imam že enega v vrtecuuser posted image user posted image  to je že norouser posted image

clock-img

05.08.2008, 10:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

Simpl, prošnjo za brezplačni vrtec za 2. otroka oddajo samo tisti, ki 2. otroka PRVIČ vpisujejo v vrtec. Če sta v vrtcu že oba otroka, pa tega obrazca ni potrebno oodat.

Se pravi, če gre tamali letos prvič v vrtec, potem moraš oddat tudi obrazec za brezplačni vrtec.

< Sporočilo je popravil benika -- 5.8.2008 10:44:52 >

clock-img

06.08.2008, 08:34

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Na straneh MŠŠ je objavljena vloga za oprostitev plačila vrtca za drugega otroka in nadaljnje otroke iste družine, ki so hkrati vključeni v vrtec.

Namreč, "drugi otrok zastonj" ne gre avtomatsko, ampak je treba vlogi za znižano plačilo priložit še ta pildek.
KLIK TUKAJ

clock-img

06.08.2008, 08:46

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

guppy_jaz sem ta "pildek" že oddala, kljub temu, da na naši občini ni nič vedela, da so že objavljeni tudi na spletu. Zanima pa me, ali moram zdaj za drugega otroka, ki gre v vrtec s 1.9.2008 dati tudi vlogo za znižanje vrtca? Namreč na občini mi je rekla, da uporabijo podatke od prvega, ki je že v vrtcu in da mi ni potrebno oddajati. Naj mi prosim katera pove, kaj je zdaj res in kaj ni.

Hvala

clock-img

06.08.2008, 11:40

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Jaz sem našo tamlajšo hči samo dopisala na tastaro vlogo za znižanje plačila vrtca. To sem naredila v vrtcu - v upravi so iz predala potegnili mojo staro vlogo, pa smo nanjo dopisali še tamlajšo hčerko in zadevo še enkrat podpisali, in to je bilo to.

clock-img

06.08.2008, 15:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.08.2008, 09:13

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Hvala za odgovore. Očitno bodo to res na občini sami dopisali.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem