writing-img

končno lepi nohtki

clock-img

18.04.2007, 18:13

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ful sem vesela da sem si končno dala narediti umetne nohte oz. mi je podaljšala konice, ženska res ful oblada vsaka ji čast.user posted image user posted image

sedaj sem pa pri njej še naročena na trajno trepalnic pa sporočim kako je ratalo.

lp

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

18.04.2007, 18:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Daj še kakšno slikico zdaj gor, da vidimo končno lepoto.
Kakšna pa je trajna trepalnic?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.04.2007, 18:46

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mene tudi zanima trajna trepalnic,cena..?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

18.04.2007, 18:59

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ah s sliko ne bo nič nimam digitalca, trajna trepalnic poteka tako da ti jih lepo upogne na take šablone da gor preparat in imaš potem lepo zavihane drži tam nekje 1 mesec ali več stane pa 13 eur drugač pa je dražje vsaj v salonu.

lp

clock-img

18.04.2007, 19:25

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz tut ful pogrešam nohte,si bom jih spet dala narets za poletje..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

19.04.2007, 08:01

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kje si pa delate nohte? Prav v salonu ali na ''črno''?

Jaz tudi razmišljam da bi si jih poleti omislila, ker so mi ful lepi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

19.04.2007, 08:07

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz si delam nohte pri eni bivsi Ringarajevki in sem res zadovoljna! user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

19.04.2007, 10:12

clock-img

Anonimen

Jooj, babnice, dobre ste user posted image  jaz si sploh ne predstavljam imet umetnih nohotv user posted image

koliko časa pa obstanejo?
kje pa ti naredijo fajn pa poceni umetne nohte?
če ti en odpade, a pol si moraš vse dol pobrat?
a to kej boli?
a to kej uniči naravne nohte?

user posted image  nabiram informacije user posted image

clock-img

19.04.2007, 12:28

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

No, naj sporocim, da sem si jih ravno vceraj dala narest, take gelirane.
nardila mi jih je kolegica na "crno" placala sem pa 20 eur in sem fulll zadovoljna!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

19.04.2007, 12:28

clock-img

tinčica

pencil-img

613

on ima na črno oz. ima kao samo salon za nohte dela pa še druge stvari.
zdrži tam 1- 1,5 meseca odvisno kako hitro ti rastejo nohti, boli nič razen k ti pili ti lahka mal skeli kožica tvoji nohti se nič ne uničijo in rastejo vzporedno z umetnim
lp

clock-img

19.04.2007, 12:30

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ja jaz ne poznam nobene, ki jih dela na črno v Lj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

19.04.2007, 12:59

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz si jih bom glih danes krajšala, ker že čist mimo mlatim po tej tipkovnici. Če jih katera rabi, naj piše na zs. user posted image  Dobi jih brezplačno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

19.04.2007, 14:33

clock-img

lolita_0

pencil-img

76

Jaz pa moram reči, da mi je moja kozmetičarka odsvetovala umetne nohte (čeprav bi pri tem lepo lahko zaslužila), ker pravi, da dejansko uničiš svoje naravne nohte (seveda če imaš umetne nohte več let, ne samo en mesec).

clock-img

19.04.2007, 14:43

clock-img

taja27

pencil-img

1253

jast sem tud imela pred tremi leti gel nohte. zelo lepi, a kaj user posted image  če si enga zlomiš zgleda res bedno. potem po možnosti kozmetičarka še nima tri dni časa, da ti ga popravi. mene je to ful motlo. ko sem šla na potovanja, sem si jih vedno ful skrajšala.

nato sem naletela na kozmetiko za nohte Jessica. odločila sem se, da dam gel dol in nohti so bli res popolnoma uničeni. je trajalo kakšna dva meseca, da so s pomočjo Jessice prišli k sebi. in takrat mi je ratalo, da sem imela svoje nohte čudovite, trde in dolge. samo redno sem uporabljala lake enkrat na teden.

potem smo pa rodili in ni blo časa za Jessico, ker sem cele dneve in noči na rokah prenašala Avo in ne Jessice. in še zdaj imam nohte čisto fuč. mehke, razcepljene, polomljene. zgleda, da bo spet treba začet. ste mi naredle skomine.

in najlepše na človeku mi je, da ima urejene nohte. pa naj bodo kratki, dolgi, francoska manikura ... kar koli, samo, da so res urejeni. včasih kar skrivam svoje rokice user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem