cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

končno tudi krajši delovni čas za mamice s.p.-jevke!

clock-img

27.04.2006, 12:57

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Kot sem našla na straneh naše vlade,so sprejeli dopolnilni zakon o starševstvu in dodatkih....25.4. je bilo to!user posted image

Sedaj bomo očitno tudi samozaposlene mamice lahko delale polovični čas.
Zanima me,če bo katera v kratkem to izkoristila ?Verjetno moramo to na DURSU uredit in pa na CSD?

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

27.04.2006, 15:28

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kaj mi prosim lahko posreduješ link,na kateri strani si ro dobila?
Hvala!!
+

clock-img

27.04.2006, 15:43

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jim je vendarle kapnilouser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

27.04.2006, 16:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.04.2006, 17:26

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Kaj mi prosim lahko posreduješ link,na kateri strani si ro dobila?
Hvala!!
+

Tule je link :
http://www.vlada.si/index.php?&i1=vse&i2=slo&i3=1&i4=vse&i5=ter_dvl_021&i10=artic&i12=873B8785A33B05FEC125715C00522048&i15=on&j1=utf-8&j2=content&j3=gids&j4

clock-img

27.04.2006, 18:57

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Meni pa tale stavek tam na tem linku ne da miru (malo mimo teme šnucika pa vseeno upam da neboš preveč hudauser posted image ):

"....nadalje na enega od staršev, ki neguje in varuje dva otroka, in sicer do šestega leta starosti mlajšega otroka...."

Kaj ni bilo rečeno da lahko izkoristiš pravico do krajšega delavnega časa (4 ure) do otrokovega 6 leta starosti - ampak prvega rojenega otroka( in ne zadnjega kot tu piše).
Namreč moževa svakinja ima 3 otroke, stari so 9,8 in 3 leta. Naj zaprosi potemtakem za podaljšanje možnosti krajšega delavnega časa? Ker do sedaj je bilo samo do 3 let otrokove starosti sedaj po novem pa nevem več kaj je prav!!!

Morda katera ve kaj o tem???

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

27.04.2006, 22:04

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Je bilo zadnjič po radiu, da.
Jza bi šla takoj v to, samop že z mojo 'bajno' polno plačo težko preživimo, tako da bo verjetno žal spet ekonomski vidik prevladaluser posted image

clock-img

27.04.2006, 22:21

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Je bilo zadnjič po radiu, da.
Jza bi šla takoj v to, samop že z mojo 'bajno' polno plačo težko preživimo, tako da bo verjetno žal spet ekonomski vidik prevladaluser posted image

no,saj tudi jaz praktično ne zaslužim nič...letni izračun je že drugo leto izguba.
me pa vseeno zanima,po kakšnih kriterijih nas bodo obravnavali.....saj jaz nikoli nisem delala 8 ur,včasih je bilo samo 1 uro,včasih pa tudi cel dan.Ali nam bodo gledali letni zaslužek in rekli,samo pol tega lahko zaslužite,da vam država plača pol prispevkov?Samo to razlago si predstavljam....user posted image user posted image

clock-img

02.05.2006, 22:02

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Drage moje, jaz grem jutri na davčno po informacije in poročam.
Ker tega si pa en bom dovolila vzeti, niti enega dneva ne.

Čeprav so mi 3 mesece, kolikor je minilo od konca porodniške, že ukradli! 

Lep pozdrav
tasika

clock-img

02.05.2006, 22:10

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

super....poskusi zvedeti čimmveč.....pa če to velja res do 6. leta otroka po novem tudi za nas!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem