potem če so šli popoldan na sprehod ali s kolesom, jim je na kolesu zaspala in dol padla
Ma, Ronja je imela obdobje, ko je na kolesu VEDNO zaspala - po 10ih metrih, vedno - tudi če je ravnokar vstala, ma, ni melo veze kaj. To jo je tako uspavalo, da si nisi mogel mislit. To je bilo ravno okoli 1 leta - sem jo vozila k babi, ko sem šla v službo in potem tam počakala, da se je zbudila in nato sva šli domov (torej direkt od spanja, ko se je sama zbudila, še kaj pojedla in sva šli) -in ona mi zaspi po 10ih metrih

. Ko da ne bi ravnokar spala! (pa je NIKOLI nisva budili)... Tako da ni nujno, da bi recimo doma zaspala - eni pač zaspijo v vozičku, v avtu ali an kolesu, pa tudi če niso tako zaspani. Zdaj ne zaspi nikoli več na kolesu, samo sva se samo parkrat peljali v zadnjem letu.
Ronja gre spat ob 22h zadnje čase, zbudi se ob 6h, Lejla pa vstane še malo prej. Pač ne rabita toliko spanja, kaj naj! Sta veseli, dobrovoljni, ne jokata, ne težita... Očitno jima je to dovolj. Zdaj pa spita, jupiiii!!!:)
mateyka, potem nismo edini! moje sožalje, no, če ti kaj pomaga, še nekdo kolne s tabo