writing-img

konec porodniške

clock-img

08.08.2005, 12:01

clock-img

taca

pencil-img

191

Drage moje kolegice. Meni se danes izteka porodniški dopust, kar pomeni, da grem jutri v službo :((:((:((:((. Že 14 dni me ponoč tlačjo more. Ful me je groza :zmeden::zmeden::zmeden:.

clock-img

08.08.2005, 12:12

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

oh ja sej bo :rozica: za pogum

clock-img

08.08.2005, 12:20

clock-img

Anonimen

zakaj pa groza? kako grozno službo pa maš! kr pogumno! js sem namreč že komi čakala da grem mal med folk!

čau bau
lara

clock-img

08.08.2005, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.08.2005, 13:03

clock-img

Anonimen

Se boš hitro ujela, boš vidla.
Pa lep začetek :rozica::rozica::rozica:

clock-img

08.08.2005, 13:38

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Joj, Taca, ne me spominjat, še mesec dni in sva na istem. Tudi mene že počasi more tlačijo. Ampak treba je služit vsakdanji kruhek.:)

L.p.:)

clock-img

08.08.2005, 16:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, pred dobrim tednom sem tudi jaz začela ponovno s službo in sem bila čisto panična. Ampak začuda sem prav brž nazaj v delo padla, dan mi je ful hitro minil (res, da delam le na 4 ure po novem:)), pa veliko je odtehtalo, da je :duda: čisto brez panike preživel toliko časa brez mene. To me je res najbolj skrbelo, saj sva bila skupaj 24h na dan skoraj celo porodniško in se je ful navezal name. Je pa čisto normalno sprejel, da grem od doma in me ta čas nič ne pogreša.:bravo:

clock-img

08.08.2005, 16:30

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Eh, sem prehitro oddala post:ups:-
saj bo, boš videla. Zdaj te gotovo skrbi, ampak bo čisto fajn šlo. Še bolj 100% boš izkoristila čas z :duda:, res pa tudi prav paše spet malo med ljudi iti.
Vso srečo!:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem