cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konec porodniške in zavod...

clock-img

13.03.2011, 07:58

clock-img

beybk

pencil-img

89

dobro jutro punce, za vas bi imela dve vprašanji, ker vem da ve veste vseuser posted image user posted image
prvo vprašanje: porodniška se mi izteče 22. aprila in me zanima ali bom zadnje nakazilo nadomestila za nego in varstvo dobila aprila, ali maja?
drugo vprašanje pa je: kdaj se iti potem prijaviti na zavod, saj sem decembra ostala brez službe?

clock-img

13.03.2011, 08:02

clock-img

benika

pencil-img

7793

Nakazilo bo maja za april. Na zavod se moraš prijaviti v 8. dneh po koncu porodniške, najbolje pa je, da greš takoj naslednji dan tja.

clock-img

13.03.2011, 08:05

clock-img

beybk

pencil-img

89

hvala, hvala, hvala ;) pa lepo nedeljo želim

clock-img

13.03.2011, 08:07

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ni za kaj in lepo nedeljo tudi tebi.

clock-img

13.03.2011, 09:29

clock-img

miska333

pencil-img

230

Mene pa zanima glede nadomestila za brezposelnost. Če grem takoj po preteku porodniške na zavod (takrat mi tudi poteče pogodba) ali dobim nadomestilo glede na porodniško ali glede na plačo, ki sem jo prejemala pred porodniško?

clock-img

13.03.2011, 12:09

clock-img

beybk

pencil-img

89

no miska333 še eno dobro vprašanje, tega tud jest ne vem... lahko pa počakave do jutri pa pokličeve na zavod pa bo ;)

clock-img

13.03.2011, 13:05

clock-img

branka81

pencil-img

428

Mislim,da se obračuna po plači,ne po porodniški.Vsaj v mojem primeru je tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem