cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konizacija

clock-img

31.10.2007, 16:22

clock-img

LUKA1

pencil-img

6

Pozdravljene!
Ne vem, če je ta tema prava glede na izbiro naslovnega foruma, vendar bom vseeno vprašala. Zanima me, če ima katera izkušnje s konizacijo in okrevanjem po njej? Koliko časa ste okrevale oz. kdaj se je ustavila krvavitev in kdaj ste začele dvigovati svojega otročička?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 31.10.2007 21:39:16 >

clock-img

31.10.2007, 22:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Par let nazaj sem imela konizacijo. Saj sem že parkrat pisala, če pa želiš, ti napišem še na ZS.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.11.2007, 14:48

clock-img

LUKA1

pencil-img

6

Čao!
Bi prosila, če lahko. Hvala!

clock-img

01.11.2007, 20:37

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

a si imela klasično konizacijo ali lletz? menda je krvavitev pri klasični obilnejša in dolgotrajnejša. pa tudi pri lletzu je odvisno od izrezanega tkiva.

jaz sem imela lletz in sem prav krvavela samo prva 2 dni, potem pa naprej rjavkast izcedek, ki me je spremljal še zelo dolgo, 1 mesec se mi zdi. kdaj sem začela našo punco dvigovatuser posted image  se niti ne spomnim. najbrž že po kakšnih 14 dneh. je pa res, da ni bila več tako majhna, da bi potrebovala stalno dvigovanje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

02.11.2007, 13:29

clock-img

LUKA1

pencil-img

6

Imela sem klasično konizacijo. Najbrž je res od vsake posameznice odvisno kako dolgo se celi. Upam, da bo kmalo minilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem