writing-img

kontacepcijske tabletke

clock-img

02.06.2005, 13:12

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce zivjo!

Imam eno vprasanje. Sedaj po porodu mi je ginekolog svetoval zascito s tabletkami, ki jih prej nisem se nikoli uporabljala. Sedaj je pa stvar taka.
Na prvi dan menstruacije sem jih zacela jesti, sedaj pa menstruacije ni konec (ze 3 tedne}. :( Saj ne gre za kaksno mocno krvavitev, samo ves cas nekaj packa... Kdaj bo tega konec? Je imela se katera take tezave?
Ja, imam pa menda tabletke z najnizjo stopnjo hormona, ki se jih se dobi brezplacno na recept (sam sedaj se ne morem spomnit, kako se imenujejo :zmeden:.

Hvala za pomoc!

Lep dan!

modrooka mamica

clock-img

02.06.2005, 13:13

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Logest mogoče??? :zmeden2:

clock-img

02.06.2005, 13:13

clock-img

modrooka

pencil-img

813

ja :bravo:

clock-img

02.06.2005, 13:14

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Ja tudi pri meni se je to dogajalo.Imela pa sem tudi logest.

clock-img

02.06.2005, 13:14

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

sam kej več ti pa ne znam povedat...jest sem jih jedla 5 mesecov pa sem se 5kg zredila...zdej sem jih pa nehala, ker to je blo pa preveč...zakaj pa že 3 tedne krvaviš pa ne vem...poklič G pa vprašaj, če je to normalno :zmeden:

clock-img

02.06.2005, 13:15

clock-img

metuljček

pencil-img

58

Sigurno imaš logest a ti je G reku da jih začni jest na prvi dan M.
Svetujem ti da pokličeš G. in vprašaš kaj je to lahko da ti tabletke ne odgovarjajo,ker če imaš logest meni so super.

clock-img

02.06.2005, 13:15

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla!

To je čisto normalno.Tudi meni se je to zgodilo.Sem krvavela tri tedne in sem mislila,da bom izkrvavela.Klicala sem G in je rekla,če bo še par dni trajalo,da naj pridem na pregled,pa se je k sreči umirilo.Ti svetujem,da obiščeš G,če bo še par dni trajalo,da zamenjaš tabletke,ker baje do tega pride zaradi prenizke stopnje hormonov v tabletkah

clock-img

02.06.2005, 13:16

clock-img

modrooka

pencil-img

813

In kdaj se to konca oz. izboljsa? Ne bi sedaj rada imela menstruacijo 365 dni v letu :hudicek::hudicek::hudicek:...

clock-img

02.06.2005, 13:16

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ja,pa imam tudi Logest

clock-img

02.06.2005, 13:17

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Saj bo slej ko prej minilo,drugače pa,če te skrbi,pokliči G.Verjetno ti bo dal nove tabletke z več hormoni.

clock-img

02.06.2005, 13:17

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Meni se je po približno 3 tednih.Če ne bo čez par dni boljše pa k ginekologu.

clock-img

02.06.2005, 13:18

clock-img

urla

pencil-img

692

Jest sem tudi po porodu začela jesti Logest in prvo tablico tabletk sem imela iste težave kot ti. Drugače pa nobenih kil več ali kakega drugega slabega počutja. Pazit moraš samo to, da jih jemlješ vsak dan ob isti uri. Jest sem jih enkrat zvečer pozabila ;), pa sem pol hitr zjutraj pojedla, vendar se je čez dva dni pojavil rjav izcedek, ki je trajal vse tja do menstruacije. Pa mi je G rekla, da v takem primeru vzamem dve hkrati (so tako malo hormonske, da to ni nobena panika).

Urša

clock-img

02.06.2005, 13:21

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Uh,jest jih pa jemljem vsak dan enkrat zvečer.Kadar se spomnim.Ponavadi enkrat od 8-11,pa še nisem imela izcedka.Mogoče zato,ker tako dolgo traja od tadnjega tabletka,ki ga vzamem,pa do začetka menstruacije:zmeden2: V sredo vzamem zadnjega,pa M dobim šele v nedeljo.

clock-img

02.06.2005, 13:32

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce,

hvala za vse vase izkusnje. Sem malo potolazena, ker sedaj vem, da se to ne dogaja samo meni. :(

pa,pa

modrooka mamica

clock-img

02.06.2005, 14:03

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Tudi jaz sem imela na začetku takšne problema, tudi jem logest, prvi mesec, mogoče drugi še malo, sedaj pa jih jem 5 mesecev, pa je vse O.K. Tudi kologramčki niso šli nič gor.
Mislim, da tudi pri tebi ne bo nič drugače, telo pač rabi čas, da se navadi na spremembo.

clock-img

02.06.2005, 14:04

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Kimmii, hvala za tolazbo! ;)

lp

clock-img

02.06.2005, 14:50

clock-img

Anonimen

Klasično za KT za prve mesece. Telo se navaja na hormone, prilagajno obdobje bi naj tzrajalo največ ene tri mesece.

Isto se je zgodilo moji kolegici, krvavitev je trajala cel mesec. Ena druga kolegica je po njih bruhala, tako da jih ni mogla jemati, mene je pa cel prvi mesec bolela glava. Vse tri smo jemale stediril-m. Drugače nisem imela nobenih problemov vseh 7 let, ko sem jih jemala, razen da so se mi v zadnjem času vse pogosteje pojavljale migrene. Vendar sem že itak podvržena migrenam. Je pa res, da nisem imela nobene v zadnje pol leta, ko jih ne jemljem več, niti se nisem zredila. Smo pa sedaj veselo v akciji:sloncek::sloncek::sloncek:, potem, ko bomo enkrat imeli dojenčka, bom šla pa nazaj na KT. So mi bile tako fajn, nobene skrbi, kondomov, pa še menstruacija je bila točna, če je bilo treba sem jo pa tudi premaknila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem