writing-img

kontr. tablete in zanositev

clock-img

06.08.2008, 11:59

clock-img

Anonimen

user posted image zadnja dan m mi je bil 25junija.tabletke sem pila do 22junija ker sem dobila m in še 3 tabletke so mi ostaale.nisem jih spila ker sem takrat dobila m in se mi je zdelo da moram prekiniti zaradi menstruacije.no in za par dni sem zanosila.nevem točno kdaj.prvič sva imela nezaštičen odnos in sem potem vzela tabletke po spolnem odnoso,se pravi TRI REGOR 4 bele in potem za 12 ur 4 rumene in tako je tudi drugi dan bilo.in sem spet vzela.mogoče da niso pomagale in sem zdaj noseča.želimo si zdaj otroka,ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletkuser posted image .hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 6.8.2008 14:41:25 >

clock-img

06.08.2008, 12:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletk

mozno je... zal... ampak upejmo da ni in zelim ti vse naj naj...

in iskrene cestitke!!!

clock-img

06.08.2008, 12:06

clock-img

M1987

pencil-img

656

Hja no ja... Menda je priročeno, da vsaj pol leta pred zanositvijo ne jemlješ tabletk. Men je to neumno, tej tabletki, ko imaš enkrat partnerja. Jaz jih ne jemljem od novembra 2006 in ni bilo nobenih težav, zdaj ko pa delamo od marca na bebici pa se žal ne prime. Nekateri mi pravijo, da je to zaradi tabletk tudi lahko. Je pa menda, da jih lahko jemlješ le 2 ali 3 leta in nato narediti pavzo. Vsekakor je najbolje, da pokličeš svojo ginekologijo ali sestre, ki ti bodo znale povedati točen odgovor, ker pač vsaka ženska ima drugačno telo in na vsako drugače stvari delujejo. Srečno 

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

06.08.2008, 12:06

clock-img

M1987

pencil-img

656

Aja čestitke user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

06.08.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

Nič ni možno!!!!
Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu.
baguska ne straši žensko brezveze
kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh....
In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka

clock-img

06.08.2008, 12:40

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ena moja znanka je zanosla kljub kontracepcijskim tabletkam in ob vsaki prekinitvi je imela krvavitev.... da je noseča je ugotovila šele v 4 mesecu in čez 5 mesecev je rodila popolnoma zdravega otroka.... je pa šla takoj ko je ugotovila do G in ne vem točno kako je blo k je sam znanka..... pokliči G in ji povej kaj in kako ona ti bo znala najbolje svetovat držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 12:52

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Upam da bo z user posted image  vse vredu in ti želim lepo user posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.08.2008, 13:43

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nič ni možno!!!!
Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu.
baguska ne straši žensko brezveze
kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh....
In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka

Ne strasim. Samo iskreno povem kar vem.

clock-img

06.08.2008, 13:56

clock-img

Anonimen

nismo načrtovaliuser posted image  zato sem pila kon tablete.splava še ni bilo.noseča sem nekje 1 mj.v pon mam ginekologa.upam da bo vse ok.tako me skrbi.kdaj pa nastopi splav če kaj ni vredu?

clock-img

06.08.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

aja tabletke sem začela piti maja..samo 2 škatlice sem popila potem pa več nič

clock-img

06.08.2008, 15:28

clock-img

Anonimen

POtem veš napačno

clock-img

06.08.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

kaj bi to pomenilo da vem napačno?

clock-img

06.08.2008, 22:24

clock-img

Anonimen

Če prebereš potem veš ;)

clock-img

06.08.2008, 22:55

clock-img

Anonimen

user posted image ne razumem kaj hočeš povedati s tem.preveč sem nervozna.upam da bo s user posted image vse vredu

clock-img

11.08.2008, 07:46

clock-img

ninca19

pencil-img

133

pozdravljeni

jaz sem jemala tabletke več kot pet let in jih sedaj nehala jemati. jemala jih nisem približno dva meseca in se je že prijelouser posted image me pa zanima nekaj. slišala sem da je dobro jemat folno kislino, če želiš zanosit in si pred tem jemala tabletke. jaz folne kisline nisem jemala, zdaj pa sem v 6.tednu. sem sicer pila vitaminske tablete (šumeče), ki prav tako vsebujejo folno kislino. je lahko z otrok v tem primeru kaj narobe? tabletke s folno kislino sem začela jest zdaj v 6.tednu.

hvala za odgovor

Nina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem