writing-img

kontracepcija

clock-img

24.02.2010, 12:06

clock-img

*raci*

pencil-img

210

Živjo!

Ne vem, če tole paše glih sem amapk vseen. Zgodil se mi nekaj totalno blesavga. Če lahko verjamete so mi zginle kontracepcijske  tablete Cerezzete.user posted image ( mislim, da so po pomoti romale v smeti). Porabila sem za en teden tabletk. Zanima me kaj naj naredim,? Imam še eno škatlico, ali naj jo kar začnem jemat od začetka, bo zaščita 100%? Mater kaj se vse človeku ne nardiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.2.2010 6:17:16 >

clock-img

24.02.2010, 12:10

clock-img

Anonimen

ja itak da začni jemat..zaščita bo pomoje 100% po 1 tednu tko kt da bi pač začela jest na novo..mogoče je pa vseeno boljš da bi poklicala -boš saj ziher ne pa da ti mi kle govorimo vsak po svoje

clock-img

24.02.2010, 15:32

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ne bo zaščita 100% kje pa
Uporabljaj še dodatno zaščito

clock-img

24.02.2010, 15:55

clock-img

luan

pencil-img

716

Če si jih jemala že en teden in vmes nisi prekinila niti za en dan si po navodilih, katera so priložena v teoriji zaščitena.Saj naj bi po enem tednu že služila svojemu namenu.
Drugače pa začneš od začetka in se moraš vsaj prvi teden dodatno zaščititi.

clock-img

25.02.2010, 19:12

clock-img

ninca19

pencil-img

133

če si pozabla vzet eno tabletko, vzameš iz nove škatlice, pa dallje ješ normalno. si 100% zaščitena.

Nina

clock-img

25.02.2010, 19:19

clock-img

Anonimen

če pozabiš 12 ur potem nisi zaščitena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem