cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kontracepcija in zanositev

clock-img

23.06.2008, 12:44

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Že 2 leti jemljem kontracepcijske tablete "Yarina". Zanima me koliko časa preden želim zanositi je priporočljivo, da preneham jemati tablete.
Hvala za odgovor in lep dan!

clock-img

23.06.2008, 13:15

clock-img

Anonimen

Zdravo,

vsaj ene 3 mesece. .

clock-img

23.06.2008, 14:36

clock-img

talika81

pencil-img

2233

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo,

vsaj ene 3 mesece. .

to zagovarja vedno manj ginekologov.

tako so dandanes ginekologi mnenja, da lahko zanosiš tudi že v ciklusu, ko več ne boš jemala tabletk. to lahko prebereš tudi na tem forumu: http://med.over.net/forum5/list.php?19

uporabi iskalnik, pa boš našla odgovor na tvoje vprašanje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

23.06.2008, 14:40

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Tudi meni je ginekologinja rekla da je treba počakat samo en mesec in ne več tri.Sicer sem jaz zanosila takoj po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet in imam živahnega in zdravega devetmesečnega sinčka. V drugo bom pa le počakala en mesecuser posted image

clock-img

09.07.2008, 13:10

clock-img

Anonimen

pozdravljene,
ali vas je veliko takih, ki je zanosilo v prvem mesecu po prenehanju jemanja KT?
Ker Jaz sem jih nehala jemati 14dni nazaj in ne bomo nič čakali bomo kar začeli delati na user posted image .
Upam, da bo vse OK (če nam seveda uspe zanositi v prve user posted image ).

clock-img

10.07.2008, 12:17

clock-img

anja86

pencil-img

1

živjo,ranvokar sem postala vaša nova članica.želela sem vam postaviti vprašanje glede časa zanositve po jemanju tabletk,vendar sem opazila, da marsikoga to zanima in odgovor že dobila.
pred tremi meseci sem prenehala z jemanjem tabletk in opazila, da ta čas čakanja sploh ni bil potreben.
tko da gremo lahko sedaj veselo na delo za user posted image !

clock-img

10.07.2008, 13:22

clock-img

talika81

pencil-img

2233

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene,
ali vas je veliko takih, ki je zanosilo v prvem mesecu po prenehanju jemanja KT?
Ker Jaz sem jih nehala jemati 14dni nazaj in ne bomo nič čakali bomo kar začeli delati na user posted image .
Upam, da bo vse OK (če nam seveda uspe zanositi v prve user posted image ).

tudi če zanosiš v prvem mesecu po prenehanju jemanja KT, ne bo z user posted image  čisto nič narobe ... brez skrbi ... tako da ti želim, da bi ti čimprej uspelo zagledat user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem