cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kontracepcijska inekcija

clock-img

05.03.2007, 09:57

clock-img

lora16

pencil-img

91

ali ima katera izkušnje? zanima me predvsem kakšne so posledice. če se zrediš in kako je z mazolji? vem, da ne vpliva na dojenje.
hvala in lep pozdravček!

clock-img

05.03.2007, 10:07

clock-img

L & L

pencil-img

997

Jest sicer nimam izkušenj z njo imam pa izkušnje s čakanjem na njo, sem tok časa čakala da sem nehala dojit user posted image , baje pa vseeno vpliva na dojenje, zmanjša količino mleka, baje.
LP.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

05.03.2007, 10:15

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Jaz sem enkrat vprasala zanjo- sem imela prej tabletke. Pa me je medicinska sestra vprasala ce sem prelena, da bi tabletke jemala. user posted image  Zdej mam pa kar obrocek.user posted image

clock-img

06.03.2007, 12:56

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Dobila sem jo 2x, za 3 me je pa M prehitela (no ja se je izkazalo da je le izcedek, ki pa se je spremenil v M, ker nisem šla po 3 dozo).
Jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov - lahko pride do vmesnih krvavitev, za kaj drugega pa nisem slišala.
Po novo dozo grem takoj ko M odide... Se pa baje rado dogaja, da jih ne dobijo - ker je omejeno število dobav... Pri meni so jih obakrat glih par dni prej dobili, tako da sem imela srečo. Je tko fino, ko 9 mesecev ni bolečin in tamponov,...
Pri nas jo baje dajo samo tistim, ki dojimo, ker naj bi bila to edina kontracepcija, poleg kondomov.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

06.03.2007, 12:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem jo tudi dobila ker druge kontracepcije(hormonske) ne smem zaradi določenih zdravstvenih problemov. Mi ni pa povzročala nobenih težav.user posted image

clock-img

07.03.2007, 11:24

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz sem jo dobila, prav fino, nobenih stranskih učinkov, razen krvavenja nekaj časa, me je pa sestra opozozrila, da se to lahko dogaja tudi dva meseca, kot pri tabletkah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem