writing-img

kontracepcijske tabletke

clock-img

05.12.2007, 20:46

clock-img

danu

pencil-img

30

Sem po enem splavu. Januarja naj bi mi odstranili pregrado v maternici, zato mi je ginekolog predpisal kon.tabletke. Odkar jih jem, imam težave z pritiskom (visok), glavobole, napenjanje v trebuhu. Sem ga klicala in mu povedala za vse težave, pa mi je rekel naj potrpim. Mi je zelo težko, ker v prostem času učim aerobiko. Ne vem kaj naj storim. Ali je  imela katera podobne težave?

clock-img

05.12.2007, 21:32

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

zamenjaj tabletke in guser posted image

clock-img

05.12.2007, 21:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Če ti tabletke ne štimajo, bi ti jih po moje G brez problema lahko zamenjal. Jaz imam Yasminelle in ni nobenih stranskih učinkov - so pa za plačat.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

05.12.2007, 22:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

En mesec jih ne jej, pa boš videla, če še imaš iste težave. Če ne, so zagotovo krive tabletke. Čudim se, da ti je G rekel, da potrpi, namesto, da bi ti predpisal druge tabletke. user posted image Jaz sem takoj, ko sem omenila težave, dobila druge. Pa ne samo enkrat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.12.2007, 22:53

clock-img

nicnic

pencil-img

190

Že v navodilih pri KT piše, da če imaš probleme, med njimi omenjajo tudi visok pritisk, potem naj bi ženska prenehala jemati tablete. Še enkrat se posvetuj s svojim G in zahtevaj naj ti da kakšne druge tabletke, saj jih trg premore celo malo morje. Ne morem verjeti, da ti je rekel, da še malo potrpiuser posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

06.12.2007, 07:39

clock-img

aluš

pencil-img

704

Prve tri mesece je baje za potrpet. Ker se telo pač različno odzove, potem se pa navadi. Torej, jaz bi rekla tako, da če jih ješ že tri mesece, zateži g. v nulo, da tako ne gre. Če pa šele prvi mesec, pa še mal počakaj, ker ni rečeno, da če boš zamenjala za druge KT, da bo bolje.

clock-img

06.12.2007, 07:59

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

IZVIRNO SPOROČILO: aluš

Prve tri mesece je baje za potrpet. Ker se telo pač različno odzove, potem se pa navadi. Torej, jaz bi rekla tako, da če jih ješ že tri mesece, zateži g. v nulo, da tako ne gre. Če pa šele prvi mesec, pa še mal počakaj, ker ni rečeno, da če boš zamenjala za druge KT, da bo bolje.

Se popolnoma strinjam!Tudi sama sem mela na začetku težave (nonstop mi je blo slabo), pa se je potem use umirilo.
Prenehat jih pa ne smeš jemat, ker je baje za to operacijo dobro, da jih jemlješ, se ne spomnim točno zakaj, ampak tud sama sem jih mogla jemat pred operacijo.
Držim pesti, da se uredi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem