writing-img

koordinatorka-IVF

clock-img

22.04.2005, 08:05

clock-img

buškica

pencil-img

982

Ojla, punce.

Danes ob dvanajstih imava koordinatorko. Zvedela bova kako in kdaj bova na vrsti za prvi postopek IVF. Držite pesti za najboljši razplet.
Poročam ko se vrnem.

Čau:rozica:

clock-img

22.04.2005, 08:30

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska:Dobro:miska:opravi,:miska:Buskica!:miska:

clock-img

22.04.2005, 08:36

clock-img

Kris

pencil-img

214

Tudi jaz držim pestke :miska::miska::miska:, da se bo vse dobro in najboljše končali.

Srečno.

clock-img

22.04.2005, 08:54

clock-img

emaa

pencil-img

7450

clock-img

22.04.2005, 09:00

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Buškica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:pika:

clock-img

22.04.2005, 09:38

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Buškica:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

clock-img

22.04.2005, 09:38

clock-img

marrusa

pencil-img

230

držim pesti zate:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

22.04.2005, 10:01

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Buškica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: veš da mislimo nate

clock-img

22.04.2005, 10:27

clock-img

koala

pencil-img

5539

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

22.04.2005, 10:32

clock-img

buškica

pencil-img

982

Še ena ura, full sem nestrpna. hvala punce:bravo::miska:

clock-img

22.04.2005, 11:18

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

22.04.2005, 13:06

clock-img

buškica

pencil-img

982

eVO ME NAZAJ,
SEM FULL :((.
Dobila sem številko, katera sem v čakalni vrsti. Št.215, katastrofa. Prav razočarana sem. Najboljše napovedi so leto dni. Kar na jok mi gre. JAz naivnica pa sem mislila da bom kmalu mamica. Očitno me un tm gor ne mara preveč. Prav srce me bolli.:((:((:(

clock-img

22.04.2005, 13:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ojoj Buškica. Pa mogoče se pa kaj zgodi in boš prej na vrsti, al pa vama celo rata kej ušpičit že prej:rozica:

Ne bit žalostna:rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.04.2005, 14:28

clock-img

emaa

pencil-img

7450

joj, sem pa vseeno mislila, da bosta prej na vrsti, očitno je res tak problem z darovanimi celicami.

En velik šopek :rozica: zate, pa eno malo dišečo štručko, mogoče po naravni poti

clock-img

22.04.2005, 14:51

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Buškica, mogoče vama pa že prej kaj rata...
Tolaži se, da si vedno bliže tvojemu :duda:.
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.04.2005, 15:28

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Buškica držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da vama pa morda vseeno rata že prej po naravni poti. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka

clock-img

22.04.2005, 16:05

clock-img

delfinček

pencil-img

28

čao Buškica!hej,midva čakava na odgovor s konzilija,rekli so nama,da prideva v postopek mogoče še pred poletjem...kaj pred drugim poletjem ali kaj?:zmeden:kam hodita?midva h dr.zornu v ljubljano.noro:ups:

clock-img

22.04.2005, 19:33

clock-img

delfinček

pencil-img

28

8)ops...spregledala sm tisto-darovanimi celicami-se močno opravičujem...:zmeden:želim ti čim več notranjega miru.:rozica:

clock-img

22.04.2005, 19:51

clock-img

neni

pencil-img

577

Buškica!
Te stvari so res počasne, sploh za nas, ki imamo tako veliko željo.:zmeden:
Ampak tudi za nas bo posvetilo sonce!:)
So pa darovane celice res problem v Sloveniji, ampak do takrat pa uživajta in mogoče...:darilo:
Vem, slaba tolažba, samo to tudi mene drži gor med postopki.:miska: Zato pa smo ivf-ovke prave borke, ker bog ve, da lahko več zdržimo kot ostali. :rozica:

Lep vikend in praznike
Neni:rozica:

clock-img

22.04.2005, 20:17

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

To je pa res žalostno, upam da je bila to bolj črna varianta in da bosta le prej na vrsti! :miska::miska::miska:

clock-img

22.04.2005, 22:12

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Buškica, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mogoče se pa vseeno naredi, da bosta prej na vrsti. :miska::miska::miska::miska: In če se ne, si vsaj v čakalnici s številko, ki je samo vajina. Tako daleč sta že, sedaj vaju do :duda: loči samo še čas. Preživita ga čimlepše, drugega ti ne znam svetovati.

Če si boš želela družbe in :kava: mi piši, čeprav se bojim, da sedaj ob sebi težko prenašaš osebo s konkretnim trebuščkom, kar je človeško in popolnoma razumljivo. Če ti bom pa le lahko pomagala in te malo spravila v dobro voljo, potem pa ....

clock-img

23.04.2005, 11:00

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Buškica, razmisli mogoče o alternativi - Praga in meni se zdi da tudi Zagreb.

Sicer se eno leto sliši dosti, sam verjemi, da gre hitro mimo.

:rozica::rozica:

clock-img

24.04.2005, 00:13

clock-img

buškica

pencil-img

982

Drage moje, včeraj se mi je vse zdelo tako črno, ampak kot ste rekle vse je treba prespati in drug dan misliti z svežo glavo. tako sem tudi naredila in danes vidim vso zadevo v drugi luči.
Z deagim sva si vzela dan somo zase in sva šla pohajat. prav sprostila sem se. Moj dragi me je včeraj razveselil z novim fotoaparatom za rojstni dan pa čeprav je šele 12. maja. AMpak do takrat bom malo fotografirala, pa dipplomo pod streho spravila , pa ne boste verjele omehčala sem ga glede ohceti. Tako da če je še prosto je 10.9. najin srečen dan.

Pot do:duda: je dolg, ampaak do takrat pa bomva midva uživala in leto bo kmalu naokoli.

Cmookec sem takoj za :kava:, samo povej kdaj imaš čas. če si za lahko ta teden.

clock-img

24.04.2005, 00:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

me veseli, da sebolje počutiš, s cmokec se pa nakofetkajta še zame, prosim. A cmokec zdaj si pa že lepa nosečka, sam čakaj, že dirkamo za tabo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem