kdaj ste šle prvič z dojenčkom v javna kopališča ali terme? pri kolikih mesecih, za koliko časa?
Pri 5 mesecih za tri ure, je pa zelo užival.
Mi gremo pa jutri za 1.teden v Čatež, naslednji ponedeljek bomo pa stari 4.mesece!!!!
Upam, da bomo uživali maximalno!!!
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Mi bomo šli ko bo stara 4 mesece, itak naj bi bil otrok v vodi caa 20 min, nato ga daš ven za nekaj časa.
Jaz sem pa ravno zdaj na pregledu vprasla zdravnico če se mali lahko kopa v bazenu pa je rekla da ne priporočajo, zarad kaksnih bakterij ki jih lahko dobi v bazenu.Tko da da ne vem vsak drugač pove.Najbols je morje je rekla sam za 3 al pa 4 mesečnike je pa kr premrzlo morje.Zato sm tud jest hotla ga dat mal v bazen pa mi ne priporoča.
IZVIRNO SPOROČILO: majčica 24
Jaz sem pa ravno zdaj na pregledu vprasla zdravnico če se mali lahko kopa v bazenu pa je rekla da ne priporočajo, zarad kaksnih bakterij ki jih lahko dobi v bazenu.Tko da da ne vem vsak drugač pove.Najbols je morje je rekla sam za 3 al pa 4 mesečnike je pa kr premrzlo morje.Zato sm tud jest hotla ga dat mal v bazen pa mi ne priporoča.
Naša pediatrinja se je zanč tut kar zgrozila, ko sem rekla, da smo zanč našega polletnika mal v bazen namočil. Je rekla da pediatri odsvetujejo bazene do otrokovega 1. leta. V morje pa gre lahko.
V morje gre lahko ja..ampak mora imeti več kot 30 stopinj (do 1 leta) zaradi ledvičk. Toliko pa morje nima
Punce, nč bat. Po namakanju v bazenu otroka namažte s kakšnim baby oljem, ker klor zelo izsuši kožo, drugač pa, otrok mora dobit tud kakšne bakterije, saj ja ne živimo v komorah